Реклама / Ads
29| 5581 |07.06.2013 НОВИНИ

РЗС: Сидеров да бъде въдворен в психиатрия

.
Източник: Булфото
От партията на Яне Янев възнамеряват да сезират компетентната прокуратура за предприемане на действия по реда на чл. 157 от Закона за здравето и Наказателно-процесуалния кодекс, с оглед въдворяване на г-н Сидеров за задължително лечение в психиатрична клиника.
 

Налице са предпоставките по чл. 146 от Закона за здравето. Г-н Сидеров буйства, държи се неадекватно, налита на физически разправа с журналисти, заплашва политически опоненти с „чупене на глави, ръце и крака", налита на бой в парламента, държи на заплата охрана от над 100 човека от гр. Самоков, които всеки ден пътуват до София с автобуси, без да разполага с лиценз за охранителна дейност, издаден от МВР, посочват от РЗС.

Г-н Сидеров публично използва цинични изрази, включително пред медиите, нарича трети лица с изрази като „педерастчета, презервативи, измекяри, ибрикчии, помияри, п...и, лумпени" и др. подобни. Достъп до тези медии имат и непълнолетни лица, а подобни порнографски изрази, съчетани с агресивно поведение и заплахи с физическо насилие се отразяват негативно на детската психика. Поради което РЗС ще се обърне и към Държавната агенция за закрила на детето, с искане на г-н Сидеров да бъде дадено задължително предписание да преустанови публичното си порнографско поведение, с оглед защита на психичното здраве на децата.

Във връзка с поредните лъжи на Волен Сидеров, че Яне Янев се охранява от Националната служба за охрана /НСО/ от пресцентъра на партията заявяват, че действително в миналото лидерът на партията Яне Янев е бил охраняван от НСО по нейна преценка, предвид многобройните случаи на заплахи срещу него, особено във връзка с дейността на оглавяваната от него Комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта в предишния парламент. След приключване на мандата на тази комисия г-н Янев сам поиска сваляне на охраната му от НСО, което беше сторено. Ето защо РЗС призовава българските медии да преустановят публикуването на лъжите, произтичащи от едно недоразумение на политическата система в България с трайни психически отклонения и пристрастеност към психотропни вещества.

По-рано от парламентарната трибуна лидерът на „Атака” Волен Сидеров поиска да бъде свалена охраната на НСО от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, лидера на РЗС Яне Янев, почетния председател на ДПС Ахмед Доган и Румен Петков. Сидеров поиска още да стане ясно колко струва охраната на четиримата и основателно ли е харченето им.

Зад действията на червения турски пудел ясно прозира идеята да се отклони вниманието на обществото от извършеното от него национално предателство и подкрепата за неговите коалиционни партньори от ДПС и БСП, подчертават от РЗС.


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 5285 |07.06.2013 Борисов ще съди Сидеров за клевета . 8| 7188 |05.06.2013 Иван Гарелов няма да бъде гласа на кабинета "Орешарски" . 18| 5970 |05.06.2013 Валери Симеонов: Част от гласувалите за Сидеров действително са неграмотни . 36| 5782 |04.06.2013 Вигенин: Марин Райков ще бъде посланик в Рим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads