Реклама / Ads
45| 6266 |08.02.2013 НОВИНИ

РЗС: Трети сме на изборите. Вече е ясно кой от кого се страхува

.
Янев и Марешки се надяват да са трета сила на изборите
Рухна митът, че РЗС е патерица на ГЕРБ, казват от партията на Яне Янев в специална декларация до медиите.
 

 

Вчера на заседанието на правната комисия, на което ГЕРБ, БСП и ДПС се договориха за промените в Изборния кодекс, окончателно рухна митът, че РЗС е патерица на ГЕРБ. Стана ясно от кого най-много ги е страх. Това за пореден път доказа, че РЗС няма никакви задкулисни договорки с ГЕРБ.

Истинската причина за бламирането на Изборния кодекс от БСП и ДПС е свързана с това, че РЗС им познава схемите за манипулации и ще ги хване.

Без РЗС няма как да има честни избори!, твърдят от партията на Янев.
 

Без РЗС пак ще има фалшификации и никой освен нас не може да ги види!  Както не виждаха двайсет години огромния брой фалшиви гласове, идващи от Турция. РЗС, а не ГЕРБ, касира тези резултати и спря фалшификациите на ДПС. Ясно е, че БСП, ДПС, Атака, НДСВ и Синята коалиция са в един отбор в избирателните секции, в коалиция „Анти-ГЕРБ”. Те елиминираха РЗС, но ГЕРБ не се усетиха, че остават сами от ЦИК до СИК.  По този начин ГЕРБ влязоха в капана на ченгиджийската конспирация на бившите комунисти. В изборната нощ коалицията „Анти-ГЕРБ” ще обяви изборите за фалшифицирани, а ГЕРБ ще остане единствената партия, която ще твърди, че не са. 
 

Всяко зло за добро, е казал народът. Всички, които са срещу РЗС, ни правят услуга, защото ние имаме голям опит, работили сме и по правилата на БСП, ДПС и червения цар и пак сме успявали. Ние имаме свой път, своя мисия и ще продължим с още по-голяма сила и безкомпромисност да се борим с корупцията по високите етажи на властта. Корупцията няма цвят и за РЗС това е най-голямата болест на демокрацията в България.

И друг път сме се явявали на избори без членове в изборната администрация – справяли сме се тогава, ще се справим още по-добре и сега. Имаме възможности, аргументи и документи. Ще ги реализираме за изненада на всички наши противници. Хората знаят, че ние сме единствената гаранция да има рестарт на старата система и нова конституция.
 

Коалиция „РЗС и Марешки” работи и има потенциал да бъде трета политическа сила в 42то Народно събрание, съобщават от партията на Янев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5228 |08.02.2013 Борисов: България ще получи повече средства от ЕС . 2| 5042 |07.02.2013 Баретата диша вече сам . 5| 4889 |07.02.2013 Рекламите няма да ни „крещят” повече . 5| 7083 |29.01.2013 Октай обеща: Няма повече! Но остава в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads