Реклама / Ads
49| 6327 |17.09.2020 НОВИНИ

Според Деница Сачева Христо Иванов е дeзертьор. ”Захапа” и Мая Манолава

.
Деница Сачева
Не се обсъжда оставка. Няма да оттеглим предложението за нова конституция. Това каза социалният министър Деница Сачева по бТВ. Тя атакува лидерът на ДБ Христо Иванов с думите: „Христо заема героична поза, след като е дизертирал. Политиката е въпрос на лъскане на его“.
 

Припомняме ви, че преди години Деница Сачева беше яростен критик на ГЕРБ. Тя призна по време на интервюто, че през 2019 година е станала член на ГЕРБ. Преди това е искала да членува в ДСБ, но не е била приета. За негативите, които е говорила срещу ГЕРБ навремето, а сега е техен яростен защитник,  тя обясни така: „Ако фактите се променят, вие трябва ли да стоите на мнението отпреди 10 години. От момента, в който аз работя, няма нещо, от което да се срамувам. Еволюират фактите.

 

Относно подписа на Веселин Марешки под предложението на ГЕРБ за нова конституция, тя уточни, че не вижда връзка между това и  даването на концесия на плажа. „Не може да се направи подобна връзка. Ако не сме смятали, че ще съберем 160 подписа, нямаше да започнем този процес. Решението кой ще бъде следващ премиер ще се вземе след редовните избори през март“.

 

Деница Сачева обясни, че не води разговори за личности, а само за политики. Въпреки това тя се опита да захапе и Мая Манолова: „Възмутителна е политическата злоупотреба с хората с увреждания. Използват ги, за да влязат в медиите. В случая майките са заедно с „Изправи се. Бг.“. /бел. ред. лидер на организацията е Мая Манолова/.

 

Виждам порочно да се злоупотребява с тази кауза.  Има ред за влизане в НС и той се спазва от всички. Мая Манолова не може да иска ред само за нея. Не съм коментатор на събитията и не зная защо ме вкарвате в тази тема. Целта е провокация и да се влезе в медиите на всяка цена. Предизборната кампания започна твърде рано“, допълни тя.

 

След това се спусна да обещава каквото се сетите - още 50 лева за пенсионерите, увеличение на минималната пенсия, увеличение на минималната работна заплата.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4779 |10.09.2020 Петър Бояджиев: Според Борисов 62% от българите са мафиоти . 49| 12868 |05.09.2020 Зайчето Жени и питон-щурмбанфюрер Сачева си лафят по бТВ . 27| 4370 |05.09.2020 Сачева: Проблемът с върховенството на закона няма да се реши с протести . 6| 6449 |26.08.2020 Икономист за хвалбите на Сачева: Облъчват ви с куха хвалебствена пропаганда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads