Реклама / Ads
4| 4756 |21.08.2020 НОВИНИ

Съдът гледа мярката на младежа, обвинен за червената боя върху сградата на Съдебната палата

.
Съдебната палата с червените петна от боя
Очаквайте след малко видео на живо с Петър Кърджилов от Софийския районен съд, където се гледа мярката на Камен Димитров - младежът, обвинен за червеното петно от боя върху сградата на Съдебната палата. Това съобщи във Фейсбук бившият зам.-кмет на ”Младост” Биляна Петрова. Ето какво още допълва тя:
 

Камен е син на много важен човек от екипа на Десислава Иванчева в Младост - началник отдел Общинска собственост и управление на жилищния фонд Евгения Каменова, която след нашия арест подаде до прокуратурата, омбудсмана и Фандъкова още сигнали за имотни измами на ГЕРБ в Община Младост.

Камен е бил арестуван в дома му в квартал Бенковски с няколко нарушения на правата. Гешевтурата го е задържала в ареста за 72 часа и иска постоянно задържане под стража.

 

Пиар-експертът Петър Кърджилов също коментира темата в социалните мрежи:

Без съмнение, натискът на гешевтурата да остави за постоянно в ареста Камен Димитров, обвинен за петната червена боя върху сградата на Съдебната палата е огромен!
Всички протетиращи, които бяхме мишени на гешевтурата сега сме навън и затова мутрофашистите от там начело с Гешев за жадни за жертва, която да остане за постоянно в ареста!
Цял ден сме пред Софийския районен съд в подкрепа на Камен и чакаме да започне делото.
То се отлага вече ПЕТ ПЪТИ!
Първо беше обявено за 9:30 сутринта, после се отложи за обяд, след това за 14:00 часа, после за 16 часа, после за 17 часа, накрая най-после започна преди малко - в 18 часа.
Адвокат на Камен е Емануил Йорданов. Чакаме да излезе, за взема интервю от него.
Майка на Камен е Евгения Каменова - много важен човек от екипа на Десислава Иванчева в Младост - бивш началник отдел Общинска собственост и управление на жилищния фонд в Община Младост, която след ареста на Иванчева и Петрова подаде до главния прокурор Цацаров, омбудсмана Манолова и кмета Фандъкова още сигнали за имотни измами на ГЕРБ в Община Младост.

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5395 |18.08.2020 Спецсъдът върна в ареста Атанас Бобоков и Красимир Живков . 17| 8823 |13.08.2020 В. Енчев: Ако се погледне в огледалото, ВМРО ще види озъбеното лице на корупцията . 8| 7408 |10.08.2020 Битите момчета на конференцията на ГЕРБ: Биха ни пред погледа на Борисов и елита на партията . 38| 14553 |09.08.2020 Илиан Василев: Гледам с умиление и разбиране менталния срив на придворните политолози

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads