Реклама / Ads
0| 5645 |30.12.2019 НОВИНИ

Садио Мане със счупен телефон - един от нас, Дели Али – и той, но по напиване

.
Мане слуша музичка от стария телефон...
Садио Мане, една от световните футболни звезди и играч на славния английски „Ливърпул“ е признат от посетителите на мрежата за най-скромен сред спортистите. Въпреки, че цената му на футболния пазар е над 150 млн евро, а за седмичната му заплата може да мечтае всеки, сенегалецът ползва стар модел телефон, на който дисплея е спукан.
 

Това бе разкрито от фотография минути преди мача на 29 декември със Уулвърхямптън, спечелен от мърсисайдци с 1:0. Голаджията слушаше музика през слушалките от своя телефон, който бдителни фоторепортери успяха да заснемат. Снимката моментално придоби голяма популярност в мрежата, като повечето потребители одобриха поведението на Мане, поздравиха го за скромността и го нарекоха „един от нас“.

Садио Мане отдавна е добил популярност сред феновете със своята скромност. Неведнъж е писано за това, че не се фука със скъпи коли и къщи, нито с посещение в скъпарски курорти. Самият играч в интервюта заявява, че никога няма да забрави откъде е тръгнал и колко много негови познати живеят бедно.


.
Трудният път от плажа към хотела...

 

Също „един от нас“ бе наречен през лятото друг футболист от английската висша лига – Деле Али, играч на „Тотнъм“. През юли той заминава на почивка в гръцкия курорт Миконос. Али е с приятелката си, която по време на почивката им има рожден ден. Празникът е отбелязан подобаващо в местно заведение. На другия ден снажният спортист заспива на плажа. Гаджето му Руби Мей го оставя да почине на спокойствие. След няколко часа обаче забелязва че нещо не е наред и вика на помощ служители на хотела, където са отседнали. Те помагат на английския национал и викат лекар. Оказва се, че Дели Али е прекалил предната вечер с алкохола, а силното слънце го е довършило на плажа… В мрежата мнозина се солидаризираха с Али и признаха, че да се напиеш като кирка и след това да се подложиш на жаркото слънце е живо самоубийство.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4092 |19.11.2019 Разследват пловдивски полицай за вземане на пари . 4| 5125 |15.11.2019 Иво Христов: Конституцията не дава марж, в рамките на който президентът да маневрира при избора на Гешев . 9| 4673 |07.11.2019 Борисов ще ”набива манерките” в ГЕРБ на Национална среща . 1| 3839 |04.11.2019 С лозунги ”Смърт на Америка!” Иран празнува 40 години от превземането на американското посолство в Техеран

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads