Реклама / Ads
2| 8810 |10.02.2020 НОВИНИ

Сайтът на Betfair отново ще приема залози от България

.
Betfair е един от най-прочутите онлайн букмейкъри в света. Компанията за спортни залози, която има букмейкър и спортна борса в своя сайт, имаше отлична репутация в България.
 

В момента Бетфеър е без лиценз за нашата страна, поради което всички ние не можем да залагаме на борсата и в букмейкъра. Причината е, че Държавната комисия по хазарта не поднови лиценза на оператора за спортни залагания. Ние обаче сме сигурни, че сайтът на Betfair отново ще приема залози от България. Към днешна дата не можем да кажем кога точно ще може да се залага в този букмейкър. Бетфеър е обаче сред най-големите брандове в хазартната индустрия, като надали ще остави нещата така и няма да работи в България, където имаше десетки хиляди клиенти.

 

На следния уеб адрес betfair може да проследите дали Бетфеър приема играчи от България. Влезте в букмейкъра и отворете формата за регистрация и ще разберете дали компанията се е завърнала в нашата страна, ако можете да се регистрирате от България. Нашите колеги са направили добро ревю на букмейкъра и може да се  информирате за най-важните услуги на компанията.

 

Бетфеър със сигурност има огромен интерес да оперира отново в България, тъй като много хора залагаха в техния букмейкър заради някои специфични пазари, които те предлагаха. Ние също имаме опит в букмейкъра и може да кажем, че коефициентите бяха доста високи и разнообразието от залози също бе на ниво. Очакваме с нетърпение Betfair отново да приема регистрации от България и всеки играч отново да може да залага.

 

Освен това предимствата на спортната борса на Бетфеър са огромни. От традиционен букмейкър, вие може да преминете към спортна борса, която е най-голямата в света. Ще намерите много атрактивни пазари на високи коефициенти, създадени от други играчи. На тези опции вие може да залагате със „ЗА“ и „ПРОТИВ“. Ако сте нов в спортната борса, със сигурност ще трябва да изчетете доста, преди да започнете да правите залози. На първо място обаче трябва да изчакаме Бетфеър да получи лиценз от ДКХ и тогава ще са достъпни всичките им услуги за български играчи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4065 |10.02.2020 Въздухът в София опасно мръсен отново . 6| 4549 |25.01.2020 Перник отново на протест зарадаи липсата на вода . 18| 8203 |16.01.2020 Вера Иванова от ”Системата ни убива”: Министър Сачева лъже, майките отново излизат на протест . 1| 3805 |30.12.2019 БСП отново предложи намаляване на такса битови отпадъци за гражданите в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads