Реклама / Ads
30| 11666 |23.03.2019 НОВИНИ

Само във Фрог: На форума с Цветанов в САЩ ще има още 17 999 делегати, много са студенти

.
Ето тук ще бъде и Цветанов, който се хвали с участието си
На ежегодната конференция на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC), на която се похвали, че ще присъства Цветан Цветанов, ще има още 17 999 делегати от цял свят. Сред тях има много студенти от 50 страни. Това показа проверка на Фрог нюз. Заради многохилядното участие, мястото където ще се проведе събитието наподобява голям стадион.
 

Записванията за въпросния форум са започнали още от март 2018 година. През този период организаторите са подканяли хората да се влючат като участници. В програмата не открихме никъде Цветан Цветанов да е споменат като лектор. А и на какъв език би могъл да го напарви, като работния за форума е английски. Преди няколко часа той се похвали във Фейсбук, че вече е кацнал във Вашингтон за конференцията и подчерта, че щял да говори пред Международния форум за сигурност. Този факт, обаче никъде не е отбелязан в програмата на събитието. Припомняме ви, че най-голямата дъщеря на Цветанов работи в Световната банка при Кристалина Георгиева.  Любопитното е, че веднага щом завърши бакалаварската си степен, тя бе назначена там без конкурс. Много е възможно Цветанов да използва форума, за да се види с нея, както стана по време на Молитвената закуска, където той заведе и жена си.

 

По всичко личи, че в момента Цецо трескаво провежда кризисен ПР за изчистване на имиджа след скандала с придобиването на  тузарския му апартамент на ул. „Латинка“ в столицата за смешно ниска цена. Докато кумицата на Цветанов и правосъдният министър Цецка Цачева вече подадоха оставки заради същите имотни придобивки, Цветанов реши  отиде във Велико Търново да раздава знаменца по улиците, след което отлетя отвъд океана, вярвайки, че по този начин ще замаже грандиозния скандал и хората ще забравят за съмнителната сделка, която дори да е формално законна от морална гледна точка е арогантна и демострация на недосегаемост.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4701 |22.03.2019 НФСБ ще се яви самостоятелно на евроизборите . 5| 4807 |22.03.2019 КПКОНПИ се самосезира за апартаментите . 0| 4643 |21.03.2019 Д-р Холевич за Фрог: Всички неразбории в ТЕЛК-а са от процентната система . 4| 5393 |21.03.2019 Д-р Диана Чинарска за Фрог: Джипитата не продават и купуват, а лекуват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads