Реклама / Ads
15| 12434 |13.12.2016 НОВИНИ

Само във Фрог: Жиголо изнудва със секскомпромати общинари, политици и лекари

.
Кристофър К.
Столичната полиция и ДАНС разследват сексафера с общинари, лекари, адвокати и кмет, изнудвани от 20-годишно жиголо с гей компромати, научи Фрог нюз. Срещу Кристофър К. са подадени 12 жалби в полицията и родното ФБР.
 
Кристофър,живущ в столичния квартал ,,Младост,,, заснемал с микрокомери в хотели и на лични терени своите клиенти и само няколко дни след осъществения с тях сексуален акт им звънял от предплатени карти и искал спешни срещи. На тях им връчвал снимки в най-различни пози и незабавно предупреждавал, че всички медии ще научат за сексуалната ориентация на поредната жертва. Искани били суми от 3-4000 до 10 000 лева, което е състав на тежко изнудване по смисъла на НК.

Особено скандалното в случая е, че наглият младеж ходел с охрана, държал се безпардонно и парадирал с връзки из престъпните среди. Твърдял, че се познава с  адвокати и известни прокурори и срещу него няма да бъде повдигнато никакво обвинение.

 

Жертвите на наглото изнудване в повечето случаи давали парите. Сред тях имало известни лица-кмет на голям град в провинцията, общински съветници от София и Пловдив, доцент от УНСС, адвокат и двама лекари от елитна столична болница.

Имало дори и политик от малка партия в парламента. Двама от изнудваните подали жалби в Първо и Четвърто РПУ и  в СДВР и оттам тръгнали проверките. Оказало се, че жертва на жиголото е и известен престъпен бос, любител и на мъжката и на женската любов.

 

В ДАНС постъпили сведения, че Кристофър К. се свързва с наркоразпространители и помага на част от тях да пласират дрогата си на клиенти. Младежът постоянно бил заплашван по телефона, но не подавал жалби в полицията, а наел здрави момчета да го пазят. Самият той ударно тренирал, бил в перфектна физическа  форма и татуирал тялото си, за да бъде по –привлекателен за гей-средите.

 

Мълвата за шантажите обаче скоростно обиколила цяла София и разследащи споделиха,че се готви вендета от засегнатите. Странни типове вече се навъртали около постоянния му адрес и звънели да го търсят. Той пък постоянно сменял номерата на телефоните си и последният,  завършващ на 97 бил вече на негово име, тъй като завлякъл с голяма сума пари снабдяващите го с предплатени сим карти лица.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10694 |13.12.2016 Прокурор пред Фрог: На нож сме със съдиите от СРС, да не се правят на света вода ненапита . 3| 4455 |13.12.2016 Б. Великов за Фрог: Ще преговаряме с Борисов за кабинет, не с ПФ . 4| 10116 |12.12.2016 Само във Фрог: Властта сложи ръка върху информацията за Хитрино . 10| 15183 |11.12.2016 Само във Фрог: Кражба на релси причинила трагедията в Хитрино?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads