Реклама / Ads
5| 6502 |15.12.2015 НОВИНИ

Само във Фрог: Пламнаха колите на двама експолицейски шефове в Перник

.
Палежите са запазена марка за пернишките бандити Източник: архив
Пламнаха колите на двама експолицейски шефове в Перник, научи Фрог нюз от високопоставен източник в МВР. Става дума за возилата на Владимир Васев и Владимир Босев. Това се случва по времето, когато неизвестни подпалиха дома на настоящият началник на ОДМВР-Перник Валентин Бучински в София.
 

Полицията старателно крие фактите, за да не се създава усещането, че има някаква саморазправа, в която престъпният свят взима превес над МВР.
Според наши източници предницата на БМВ-Х-5 на Васев е изгоряла напълно. Твърди се, че колата вече е дадена на пункт за скрап. Все още не е ясно откъде идва атаката и кой е решил да се саморазправя с бившето ченге по този начин. Местните полицаи са категорични, че докато е бил началник, Васев не е засегнал големи мафиотски интереси и поради това няма причина да страда по този начин. В момента той работи в охранителна фирма.

Владимир Босев също останал без Ситроена си. Случи се на 20 ноември т. г., обясни самият потърпевш и допълни, че при него всичко е станало заради късо съединение. След като се пенсионира Босев започна адвокатска дейност. За малко влезе в местната власт като зам.-кмет, но сега пак се явява в съда в качеството си на защитник.

Всеизвестен факт е, че палежите са запазен патент на пернишкия ъндърграунд. Престъпленията се разкриват трудно, защото в повечето случаи не остават следи от извършителите. От няколко дни в МВР упорито върви слух, че автомобилът на бившия директор на парнишката полиция и настоящ зам.-областен управител Валентин Димитров също е пострадал като е бил залят с фекалии. Твърди се, че в служебния бюлетин подобно нещо не е отразено, но на оперативка се е коментирало случаят да се пази в  тайна. Отговорни фактори в МВР не пожелаха да застана с името си, за да отрекат или да потвърдят този факт. Измъкнаха се с обяснението: „Не знаем, не знаем”. Потърсихме за коментар самият Димитров, но от областната управа обясниха, че той е в отпуск.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6290 |15.12.2015 Каролев: В агенция ПИК само имената са верни . 6| 5378 |14.12.2015 Инджова за Фрог: Ренегатството е най-голямото зло в политиката и то ни се случва . 23| 11569 |11.12.2015 Октай пред Фрог: ДС-мафията гали Доган по главата . 16| 5689 |11.12.2015 П. Чернев пред Фрог: Не проляхме кръв за свободата си, трябва да го направим днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads