Реклама / Ads
5| 8101 |31.05.2017 НОВИНИ

Само във Фрог: Прасето от „Наглите” се движи с бронежилетка

.
Къщата на ”Наглите” по време на полицейската акция
Павел Петков-Прасето, който беше подсъдим по делото „Наглите”, се движи с бронежилетка. Това разкриха пред Фрог нюз източници от МВР. Прасето по чудо се отърва от затвора, след като съдът отказа да приеме като доказателства СРС-та, което го уличаваха като член на групата за отвличания.
 

Според обвинението, той карал колите с похитените, намирал къщите, където да ги скрият и ги държал под око. Според материалите по делото една такава къща била в Бистрица край столицата. Именно в нея са държани Ангел Бончев и покойната му вече съпруга.

 

Останал на свобода, Павел Прасето се погрижил за своята сигурност, споделят ченгета. Той бил убеден, че може някой от жертвите да реши да му отмъсти. За това за дълго заминал в чужбина, надявайки се, че всички ще забравят за него. Щом кацал на родна земя, обаче обличал бронежилетка , за да не бъде застрелян. Твърди се, че години наред параноята още не го е напускала. Припомняме ви, че Прасето беше привикан за разпит и след отвличането на дъщерята на Евелин  Банев-Брендо -Лара. Полицията тогава подробно провери алибито му. Павел Петков е от ловешко. Сочи се за един от най-обиграните автокрадци. „Израсъл е по затворите”, казват ченгетата за него. В родния край му слагат прякора. В София е известен само  като  Павката.

 

Другият от „Наглите”, който също успя да си спаси кожата от пандиза  е Цветозар  Славчев-Църо . По време на разследването на „Наглите“ се разбра, че той  подготвял да отвлече дъщерята на шефа си. Оневиниха го и за отвличането на най-младата жертва на „Наглите” Джорджио  Марков. Житейската му история е доказателство, че съдебният процес не го е дисциплинирал, напротив.  В края на 2014 г. Църо  беше арестуван на о. Пукет  за източване на карти.

 

Той бил спипан, докато тегли пари от устройство пред магазин за електроуреди. Църо  е истинско олицетворение на поговорката „ Шило в торба не стои“. Любопитното е, че преди случката на о. Пукет ,  той пак  бил арестуван във Финландия за същото престъпление. Там той сключил споразумение с прокуратурата да не стъпва в държавата през следващите 8 години. След това затворническите власти го пуснали да се върне у нас. Щом кацнал на родна земя, Църо  светкавично влязъл в нова схема за източване на карти.

В момента Църо е засичан да седи целодневно по кафенетата на столичната улица „Ами Буе”.

 

Фатално приключи живота на друг ярък представител на групата Кирил Кирилов-Шкафа. Той беше пуснат от съда на свобода, макар, че прокуратурата настояваше за него да получи 18 години затвор. Според полицията, щом излязъл от ареста, Шкафа започнал да се занимава с дрога. За целта взел и няколко таксита, с които да разнася наркотиците. По оперативни данни именно това е и причината срещу него да бъдат изстреляни 10 куршума в края на март. 2012 година. След гонка Шкафа издъхна. Той е поредното доказателство, че престоят зад решетките не го е облагородил.

 

Кирил Кирилов е убит заради дрога, е основната версия на разследващите

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4268 |31.05.2017 Ангел Найденов: Проектите за самолети и кораби ще бъдат ревизирани . 10| 5018 |31.05.2017 Гърневски: БСП може да спечели избори само в Сибир или Северна Корея . 1| 10625 |30.05.2017 Само във Фрог: Появиха се съмнения за манипулиране на записа по делото за референдума . 5| 13727 |30.05.2017 Само във Фрог: ГЕРБ цака Патриотите в МО, Каракачанов си трае

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads