Реклама / Ads
6| 7282 |16.11.2017 НОВИНИ

Само във Фрог: Шефът на КОНПИ и пиарката му да се разберат кой от двамата лъже

.
Шефът на КОНПИ Пламен Георгиев
Шефът на КОНПИ Пламен Георгиев и пиарката му Боряна Йотова тотално се разминаха в схващанията си за това що е то служебна тайна. За това е хубаво да се разбета кой от двамата ни лъже.
 

От столичен вестник попитаха КОНПИ днес, какво се случва със заседанието на Комисията по отношение на Иво Прокопиев и в стилът на PR-те на Пламен Георгиев шумно бе произнесена поредната лъжа. На въпроса на журналиската, ако хипотетично комисията реши все пак да прекрати проверката, как ще научи проверяваният, прес-гурото на Комисията Боряна Йотова обясни, че и това няма да научи. Разви тезата, че проверяваният изобщо няма право да знае, че го проверяват, като се мотивира с прословутата служебна тайна в закона. Следва нов въпрос: "Но г-н Прокопиев знае, даже го написа", последва нов безумен отговор: "Но той знае от прокуратурата, не от КОНПИ". Дали това е така, г-ца Боряна Йотова няма как да е наясно.

 

Проверка на Фрог нюз, обаче показва, че Пламен Георгиев лично е дал интервю на любима негова пеевска медия  на 13.02.2017 г., в която охотно изнася  информация, като на всеослушания издава фактите, че в Комисията му са образувани проверки срещу Румен Овчаров, Симеон Дянков, Трайчо Трайков, Николай Ненчев, Петър Димитров, Петър Москов, Делян Добрев и забележете, срещу Иво Прокопиев.


Чудно е как тогава Боряна Йотова не е подсказала на шефа си, че това което прави може да се счете като  изнасяне на служебна информация.


Пламен Георгиев обаче е словоохотлив във въпросното интервю. Заявява, какво ще се проверява и защо. Съвсем логичен е тогава въпросът дали КДНПИ мери при една и друга ситуация с двоен аршин или действа според настроението си-веднъж дава информация, а веднъж-не.

 

Фрог нюз наскоро разкри, че агенти на ДАНС привикват служители на КОНПИ, с надеждата да разберат кой информира медията ни за случващото се в службата. Любопитно ще е да научим дали Пламен Георгиев ще бъде викан, след като е разказал открито какви проверки прави и срещу кого? Не е лошо и да попитат  Георгиев  кой  изнесе информация на свързана с кръга на Пеевски медия, че „Икономедия” на Иво Прокопиев няма да бъде пипана, въпреки, че се губят едни 14 милиона, по сметки.  Подчинени на Георгиев признават, че съвсем скоро ще разберем цялата истина, а тя ще бъде свързана с грубото погазване на закони от висши държавни служители, които самите ние храним.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6650 |16.11.2017 Само във Фрог: В три служби подмятат строго секретните дела на ГДБОП срещу корумпирани политици и магистрати . 0| 4054 |16.11.2017 Туристически самолет се разби в Танзания, няма оцелели . 6| 4749 |16.11.2017 Ж. Бойчев за Фрог: Ще сваляме правителството, ще влезем в НС само за Главчев и бюджета . 0| 4180 |16.11.2017 11 души загинаха при самолетна катастрофа в Танзания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads