Реклама / Ads
18| 7592 |23.09.2015 НОВИНИ

Само във Фрог: Н. Цонев плаши Ц. Цачева със съд заради марката "Патриотичен фронт"

.
Николай Цонев
В официално писмо до Народното събрание лидерът на ПП "нова алтернатива" Н. Цонев информира председателя на парламента Цецка Цачева за нарушения свързани с незаконно и нелиценцирано използване на чужда търговска марка в България. Едно от тези "престъпления против интелектуалната и индустриалната собственост" е използването на марката "Патриотичен фронт", над която Цонев твърди, че има права.
 
"Вие използвате марката “ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ” , както и дизайни на Общността   и   за идентични и сходни стоки и услуги на тези, за които е заявена марката “ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ”. С използването на марката ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ във Вашата обществена дейност за идентични със заявените стоки и услуги, Вие нарушавате  правата ми върху марката, с което нарушавате чл. 13 от ЗМГО, където е визирано, че: “Правото върху марка включва правото на притежателя й да я използва, да се разпорежда с нея и да забрани на трети лица без негово съгласие да използват в търговската дейност знак, който поради неговото сходство с марката и идентичността на стоките или услугите на марката и знака съществува вероятност за объркване на потребителите, която включва възможност за свързване на знака с марката”, както и  съглсно  чл. 73 : “Използването в търговската дейност на знак по смисъла на чл. 13 без съгласието на притежателя съставлява нарушение“, пише в писмото си лидерът на "Нова алтернатива".

В случай, че в срок от 24 часа от датата на получаване на настоящото предупредително писмо Вие НЕ ПРЕУСТАНОВИТЕ нелицензираното използване на марка ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ, както и на дизайни на Общността   и   на територията на Р. България, НЕ ЗАКРИЕТЕ интернет страницата https://nfsb.bg /, И НЕ УВЕДОМИТЕ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, АДМИНИСТРАЦИЯТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ПРЕСЦЕНТЪРЪТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, КАКТО И НЕ ОТСТРАНИТЕ ВСИЧКИ УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ, СЪДЪРЖАЩИ СЛОВОСЪЧЕТАНИЕТО „ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ“, СЪЩО ТАКА ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ СЪЩОТО ВЪВ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ марката и дизайните на Общността по какъвто и да е начин, вкл. и цитиране от Вас и Вашите колеги и сътрудници, то Ви уведомявам, че ще се възползвам от правото си да се обърна едновременно към Патентното ведомство на Р. България, към Софийски Градски Съд, както и към Комисията за защита на конкуренцията, категоричен е Николай Цонев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6206 |22.09.2015 Л. Нешков за Фрог: Имаме пострадали от катастрофата, но не губя надежда! . 3| 7173 |21.09.2015 Само във Фрог: Зарязаха 92 имигранти на КПП „Андреево” в хладилен камион, МВР крие . 3| 5437 |20.09.2015 Министър Ненчев: Ще използваме сила само при неизбежна отбрана . 10| 4716 |19.09.2015 Кунева: Вече става въпрос не само за повече Европа, а за повече съюз

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads