Реклама / Ads
30| 15559 |11.08.2013 НОВИНИ

Сашо Диков: Обкръжението на Бойко е пропищяло от Петя Петрова!

.
Петя Петрова
Неотдавна ефектната репортерка на Канал 3 Петя Петрова беше уволнена от телевизията, защото не била отразила "правилно" протест на фермери пред Министерството на земеделието, пише “Стандарт”.
 

Вината й била, че не дала думата на министъра. В солидарност и веднага след нея оставка подаде и лицето на Канал 3 Сашо Диков. Две седмици след случилото се Петя Петрова проговаря пред "Стандарт". Тя признава, че след уволнението се почувствала несправедливо обидена. “Първите две седмици си седях и си плачках, исках да се скрия от целия свят. Искам да им кажа, че не им се сърдя на хората, които го направиха. Тях Бог ще ги съди, макар да знам, че на "Позитано" не вярват в тия неща,” казва тя.

Петя е благодарна на шефа си Сашо Диков, че я е защитил. “Той ме научи на всичко в телевизията! Научи ме да не се гъна. Ако се бях научила да слушкам, можеше да нямам проблеми. Ама нямаше да имам съвест и достойнство. Майката на момчето, което се запали и от него почна арабската пролет, каза веднъж: без храна можеш да живееш седмици, без вода няколко дни, но без достойнство не се живее и секунда! Аз съм му благодарна на Сашо, и за това, че ме защити, но той наистина щеше да го направи за всеки друг, ако му бяха скроили такъв номер,” уверена е Петрова.

Потърсен за коментар от “Стандарт”, Сашо Диков на свой ред заяви: "С Петя Петрова се бяхме разбрали до 1 август да не коментираме нищо. Заради очаквания разговор със собствениците. Не съм правил опит да я уреждам на работа където и да е било. Един главен редактор на вестник обаче ме попита: имам ли нещо против да я вземе. Казах, че нямам. Какво е станало не знам. Петя е особен човек. Тя настина е заклет фен на Бойко Борисов. Само че мнозина от неговото обкръжение са пропищели от нея. Защото тя му казва нелицеприятни неща за много от герберите. Петя може да е всякаква, вземат я на подбив, най-вече заради гръдната обиколка, но тя е истински, свестен и честен човек. Имал съм скандали с нея, когато не си е свършила работата, но не е имало случай да прави поръчкови материали. Включително и на ГЕРБ".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6122 |02.08.2013 Сашо Диков: Напускам, работеше се зад гърба ми . 18| 9129 |01.08.2013 Сашо Диков "изтича" от Канал 3 . 71| 8508 |15.06.2013 Сашо Дончев: Бойко продължава да смята, че властта я дава махалата . 12| 8107 |09.06.2013 Прокурор Евгени Диков: Няма да арестуват Цветан Цветанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads