Реклама / Ads
14| 8888 |14.09.2013 НОВИНИ

Сашо Диков: Певецът Константин опериран без упойка. Айде бе...

.
Константин с микрофон
Сашо Диков и чалгаджията Константин спретнаха нещо, което трябваше да мине за откровен разговор. Уж откровен, но започна и свърши с лъжа.
 
Докато двамата разговаряха и се черпеха с уиски в чалготеката на Коце, под линия се изписваше, че певецът претърпял много тежка операция на гласните струни, при това без упойка. Истинска драма, направо трагедия. Само че и на фронта не са правени такива операции – без анестезия. Кому е нужна подобна лъжа – не е ясно.

Дни преди фамозното интервю при Сашо Диков, Коцето заявява пред списание LOVE style: „Това е втората интервенция, която ми правят на гласните струни. Пълната упойка е най-ужасното нещо! Докато се събуждаш, не знаеш от кой свят идваш.”  Доста ясно казано. Но при Диков сякаш е задължително нещата да се накървавят.

Пред ТВ-7 обаче Константин е по-честен и признава, че операцията е рутинна и не толкова сложна. Дори се притеснява от водещите, които непрекъснато повтарят колко опасна и тежка е била интервенцията. Разбира се, че всяка хирургическа намеса съдържа определени рискове, но лекарите са си свършили професионално работата. Оттам нататък започва елементарния ПР. Толкова елементарен, че Коцето стига дори дотам да изразява съчувствие към световната звезда Адел, която преди месеци също претърпя подобна интервенция. Сякаш са си дружки и на едно ниво. Тя обаче не разигра никакви драматургии и се държеше нормално, обяснявайки, че всичко е наред и се възстановява според предвижданията.

 

Няма нищо притеснително в една такава операция. Правят се десетки и стотици непрекъснато. Става дума за краткотрайна манипулация под обща анестезия. Възстановяването е бързо. Това бе коментарът на специалист по уши, нос, гърло по темата, когото потърсихме за мнение.

 

Много наши певци са минали през подобни операции. Някои от тях се забавлявали от сърце с театралните изпълнения на Константин и екипа му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 101| 13087 |09.09.2013 Петър Волгин, Сашо Диков и Иван Бедров в лют спор за протестите . 30| 15563 |11.08.2013 Сашо Диков: Обкръжението на Бойко е пропищяло от Петя Петрова! . 10| 6122 |02.08.2013 Сашо Диков: Напускам, работеше се зад гърба ми . 18| 9129 |01.08.2013 Сашо Диков "изтича" от Канал 3

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads