Реклама / Ads
36| 33380 |26.02.2014 НОВИНИ

В САЩ почина дъщерята на Ренета Инджова - Ралица Славенкова

.
Ренета Инджова заедно с дъщеря си Ралица и двете й внучета Източник: "24 часа"
В САЩ от рак на панкреаса е починала Ралица Славенкова – дъщеря на първата жена премиер на България Ренета Инджова, научи от близки на семейството Фрог нюз. От години заедно със съпруга и двете си деца Ралица живее в американския град Принстън. Инджова е отлетяла незабавно за Съединените щати.
 

Ралица и съпругът и Атанас Тепавичаров направиха бившия премиер Ренета Инджова щастлива баба с двама внуци – 7-годишният Мартин и 2-годишната Ренета. Тя е единствена дъщеря на бившия премиер.

През 2004 г. Ралица Славенкова се венча за първи път с избраника си Атанас Тепавичаров. Втори път двамата си казаха "да" през 2005 г., когато сключиха църковен брак в "Св. Неделя".

Ралица Славенкова завършва образованието  си в Америка и нямаше намерение да се завръща в България. За майка си казваше, че е перфектната баба: "Тя умее не само да се наслаждава на  компанията на децата, но и да полага съответните грижи за тях. С огромна радост става през нощта да сменя памперси и да дундурка бебета”, разказа дъщерята на Инджова през 2011 г. по Нова телевизия.

На 6 юли миналата година дъщерята на Инджова Ралица организира 60-годишния юбилей на майка си. Поканата, която Ралица изпратила до гостите гласяла: "Една от последните години на бейби бума в България е 1953 г. През нея са се родили 153 220 деца. Едно от тези деца е била и моята майка."

Баща на Ралица е бившият съветник по икономическите въпроси на президента Желю Желев – Боян Славенков.  „С бившия ми съпруг ни свързва най-вече дъщеря ни Ралица. Едно прекрасно същество, което в момента живее и се реализира в САЩ със семейството си”, каза за дъщеря си Инджова в интервю преди година.

Последните години се оказаха преломни в живота на Ренета Инджова. През 2013 г., освен че Инджова си счупи крака, загуби и майка си.

 

Фрог нюз изказва съболезнования на семейството!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 7007 |18.02.2014 Почина Димчо Михалевски . 6| 6900 |12.02.2014 Почина проф. Николай Василев . 9| 7725 |27.01.2014 Каубоят на "Малборо" почина от пушене . 6| 7678 |21.01.2014 Почина футболната легенда Георги Славков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads