Реклама / Ads
13| 5572 |19.10.2010 НОВИНИ

Г. Сефер: При Виденов Вежди ядеше печени прасета

.
Гюнай Сефер заяви, че няма от какво да се притеснява, тъй като не е взел нито една стотинка. Така той отговори на въпрос на журналисти дали се притеснява от обвиненията, които са му повдигнати. Ще дойде време и ще видим, заяви депутатът.
 

Сефер бе обвинен за документна измама в особено големи размери, представляваща особено тежък случай. Наказанието е лишаване от свобода от 10 до 20 години. Запитан дали е доволен от вчерашното решението на ВАС, според което лидерът на ДПС Ахмед Доган не е изпаднал в конфликт на интереси, Сефер заяви, че в партията са доволни. Ще бъдем вечни обвиняеми, докато свърши мандатът на ГЕРБ, коментира той. Депутатът съобщи, че се готви закон, който предвижа, ако срещу едно лице има повдигнато обвинение, да не може да се кандидатира нито за депутат, нито за кмет, нито за общински съветник.

На въпрос дали това може да се случи и с Ахмед Доган, Сефер отговори, че много хора „имат мерак за това, но то няма да стане". Вие не можете да разберете, че тук живеят 800-900 000 етнически турци. Вие как я мислите тази работа?, попита обвиняемият. Някакъв си Вежди Рашидов, който е номиниран за мултак номер едно, дава интервю, че ДПС трябва да е водена от Касим Дал, коментира още той. Според Сефер по времето на Жан Виденов настоящият културен министър е ядял печени прасета в България.

Депутатът от ДПС добави, че не може да разбере едно нещо за българската нация, а именно как може министърът на културата на България да е турчин. Много се радвам, много демократично мислите, допълни с насмешка Гюнай Сефер. Според него е по-нормално министърът на земеделието да е турчин. По думите му не може един турчин да казва на българите как да играят право хоро. Според него компроматната война все още продължава. Депутатът предупреди още журналистите, че ще научат интересни неща, но се въздържа от подробности.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4898 |13.10.2010 Г. Сефер: Доган няма да излезе в пенсия . 24| 8030 |05.10.2010 Г. Сефер: От 8 години живея в сараите на Доган . 4| 5576 |20.07.2010 Кметът на Пловдив обяви гладна стачка срещу Вежди . 3| 5478 |12.05.2010 Вежди Рашидов "гушна" Двореца в Балчик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads