Реклама / Ads
9| 9595 |24.05.2014 НОВИНИ

Сексапилна бомба избухна в Донецк, казва се Наталия

.
Хубавата Наталия на плажа...
В Донецк избухна поредния взрив, този път на културния фронт. Жертви са хиляди мъже, но този път покорени от шокиращата политическаа кариера на млада красавица. Дизайнерката Наталия Воронина стана миистър на културата и интернет се превърна в бойно поле. "Мммм, колко е ... културна", пишат във форумите мъже от различни възрасти.
 
"Тази е доста глупавичка", контрират жените, засегнати от очевидна ревност.

Споровете, както се казва, са излишни. Указът е подписан и Наталия вече е министър на културата с всички правомощия и задължения и е част от правителството на Донецката народна република. Красавицата от няколко години ръководи модна къща, кръстена на нейното име. От няколко дена ръководи и културата.

Наталия демонстрира свои модели.

 

Веднага след публичното обявяване на новата министърка, от интернет са изчезнали повечето фотосесии и материали за биографията и живота на Наталия Воронина. Предполага се, че тя сама е организирала "хакерската" атака, за да не бъдат обсъждани масово снимките, където е с минимално облекло или въобще без облекло. Изчезнал е дори официалният сайт на модната й къща.

И все пак някои фотографии на Кралицата, както я наричат нейни близки, са оцелели и радват очите на почитателите й. В мрежата са запазени и някои нейни мнения за модата. Припомня се също, че Наталия е посрещала своите клиентки винаги с една и съща фраза: "Добро утро, богини". Освен това новата министърка смятала, че дори модната столица Милано да е далече, нейният полъх се усеща и в Донецк, чрез нейните бутици. Освен това твърдяла, че моделите, които предлага, не отстъпват на световните марки във висшата мода.

Културният министър на НДСВ Нина Чилова се прочу

с някои доста глупави реплики в областта на изксутвото...

 

В момента Наталия е изключила всички свои телефони и е напълно недостъпна за журналистите. Секретарката й обещава, че ще предаде кой я търси, но досега няма върнато обаждане. Полски журналист написа, че сигурно е много заета с важни държавни дела и няма време за празни разговори... Да не й се сърдим, призоваха и други медийни труженици.

Никой не знае дали днес министър Наталия Воронина ще почете братята Кирил и Методий по някакъв начин, ако въобще е чувала за тях...

Когато в България управляваше НДСВ, за министър на културата бе издигната видинчанката Нина Чилова. Тя не разбираше нищо от кулутра, но някои депутати въздишаха след нея и "плакнеха" окото на заседанията на Комисията по култура, където Нинчето се опитваше да изрази "некои свои съображения" по закона за културните ценности. После Чилова потъна и днес дори медиите не се сещат за нея.

Няма да е чудно обаче, ако в даден момент на сцената се появи Чертата Златка. Тя и без това е обсебила ефира на няколко телевизии и облъчва зрителите с "културните" си прозрения. Що да не стане и министър. В България и без това култура не остана, поне цици и чалга да има...

Черната Златка може да е нашият "културен" отговор на предизвикателството от Донецк...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5588 |01.05.2014 Шок в самолет: пътник се затвори с бомба в тоалетната . 13| 7524 |16.04.2014 Ето я бомбата: 100 фирми купуват и продават лични данни . 4| 5009 |15.04.2014 Още една бомба. Тази e около Съдебната палата . 2| 5187 |15.04.2014 Поставиха бомба пред офиса на бизнесмен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads