Реклама / Ads
52| 16517 |25.10.2013 НОВИНИ

Сексбомба на "Плейбой" стана инспектор в Бургас

.
Нова знойна сексбомба в държавната администрация остави без дъх данъчните в Бургас. 23-годишната Малта Пандева, позирала за корицата на „Плейбой" през юли 2010 г. и за „Максим" – април 2009, взриви страстите в териториалната дирекция на Националната агенция за приходите (НАП), съобщава pressadaily.bg.
 

Красавицата е назначена току-що за младши-инспектор в отдел „Оперативни проверки" в ТД на НАП в Бургас. Според длъжностната й характеристика тя трябва да извършва проверки в търговските обекти - заведения, магазини и складове, и да следи за издаването на касови бележки и наличието на фискални устройства.

Знойната брюнетка е сред най-горещите еротични топ модели в България според публикации в Интернет, през 2008 г. е работила като продавач консултант в еротичен магазин в Бургас, а последната й гореща фотосесия за корицата на „Плейбой" е през 2010 г. Новото й превъплъщение в бирник потопи в скръб ценителите на женските прелести.

Сянка върху всеобщата радост сред данъчните от назначението й хвърля любопитна подробност - изкусителката е дъщеря на Ваня Пандева, началник-отдел „Човешки ресурси" в териториалната дирекция на приходната администрация, устояла на поста си при смяната на няколко от шефовете.

Сред данъчните в Бургас е загадка дали дъщерята е назначена след публично оповестен конкурс или след вътрешен подбор. Впечатление прави и още един детайл - макар да е сред най-успешните студенти в специалността „Маркетинг" в Центъра по икономически и управленски науки в Бургаския свободен университет, Малта Пандева все още не е получила дипломата си и не е ясно какъв документ е приложен при назначението й.

Всичко това се случва в условията на сътресения в структурите на НАП, след като през август т.г. след парламентарните избори териториалният директор Румен Шарпов бе притиснат да подаде оставка. В момента тече конкурс за длъжността.

Журналистите се опитали да се свържат с Пандева, но се оказало, че не е на работното си място. „По проверки е колежката“, каза секретарката на директора на НАП Стефан Илчев, който пък днес е излязъл в отпуск. Илчев е временно-изпълняващ длъжността. От ТД на НАП-Бургас не дават никакви изявления, тъй като с медиите можел да говори само пресаташето Христо Узунов. Узунов каза по телефона, че е в болнични.

"Малта Пандева има сериозен приятел – заможен и образован, скоро ще вдигат сватба, момичето е покрусено, оставете го на мира. Дори изтри фейсбукпрофила си", каза нейна приятелка.

Тя потвърди, че висшето образование на Малта е факт и че при постъпването й на тази длъжност тя е представила документ от вуза за успешно положени държавни изпити, било въпрос на технологично време да покаже и дипломата. Момичето работело от две години в данъчната дирекция на НАП-Бургас.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6857 |24.10.2013 Проф. Миланов: Политиците ни са станали със задника напред . 11| 5732 |22.10.2013 Детските надбавки може да станат 50 лева ? . 14| 5805 |19.10.2013 Станишев: Николай Петев стана част от творбата си "Не ме ли помниш" . 40| 6630 |14.10.2013 Фандъкова стана "Кмет на 2013"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads