Реклама / Ads
9| 6640 |22.12.2012 НОВИНИ

Сестрата на Борисов: Вярвайте в българските лекари!

.
Д-р Красимира Иванова преживя тежка операция на тумор в мозъка през тази година
„Моите лекари, които са едни от най-важните хора в моя живот, направиха чудо, вече се чувствам много добре и съм готова да тръгвам на работа. Искам да участвам в проект за реформа на общинското здравеопазване.”
 

Това заяви сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, педиатър неонатолог от Втора градска болница в столицата, в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.

Тя си припомни изпитанията на 2012 година, когато претърпя операция от тумор в мозъка. „Преосмислих доста неща в живота си, живеех и работех на екс, желанието ми беше да съм полезна на професията си, но след като аз не можах да си сложа спирачка, Господ ми я даде”, сподели д-р Иванова, признавайки си, че вече е станала много изпълнителен пациент. Тя се надява всички в къщи да се съберат за Коледа и брат й също да успее да се присъедини към семейния празник.

„Майка ми много държеше да сме вкъщи на Бъдни вечер, към 5 часа следобед разчупвахме питката, тъй като от 7,30 често бях на смяна. Беше много хубаво и мило”, спомни си сестрата на премиера. И тази година тя ще постави стотинка и дренче в питката и ще зареди късмети в баницата.

„Купувам готови късмети и обикновено подбирам какво точно ще сложа – гледам да има здраве, късмет, дълголетие”, разказа Красимира Иванова. Тя смята, че в баницата не е необходимо да има късмет „сватба”, защото „на него трудно ще му се падне сватба, преминахме през този период от живота си”.

Д-р Иванова увери, че с брат си категорично не коментира здравната политика, разговарят само за лични неща и преживявания. „Никога не се е случвало колегите ми да искат чрез мен услуги от премиера, няма какво да поискат от него”, каза единствената лекарка в рода на българския премиер. Самата тя смята, че не е редно в медицината да има политически пристрастия, защото „няма какво толкова да се воюва на този фронт”. „Ако малко повече се мисли за бъдещето на България, и самите политици не би трябвало да са толкова остри един към друг, защото е Коледа”, вярва лекарката.

Според Красимира Иванова дори ГЕРБ да загуби парламентарните избори догодина, „нищо чак пък толкова няма да се случи, животът продължава, той е най- важното”. Според нея хората трябва да вярват в добрите дни, в чудесата, които се случват, да вярват в българските лекари и да ги ценят. „Аз съм благословена от Господ за това, че около мен хората са прекрасни. Поклон пред моя екип!”, каза в заключение д-р Красимира Иванова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 76| 6351 |22.12.2012 Борисов: Демокрацията е да се грижим за хората . 91| 6915 |14.12.2012 Борисов: Лъжат, лъжат, лъжат! . 61| 6192 |13.12.2012 Борисов: Македонската страна е най-близката ни държава, но... . 120| 5504 |12.12.2012 Борисов: Цветанов също може да е премиер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads