Реклама / Ads
29| 9404 |01.04.2012 НОВИНИ

Севлиевски: Проверете разследващи журналисти за връзки с ДС

.
Мирослав Севлиевски
През 1994 ръководството на МВР в Несебър дойде със списък и поиска от борда на директорите на Слънчев бряг 29 заведения от комплекса да бъдат предоставени под аренда на техни агенти. После пък поискаха сто апартамента из хотелите, за да могат да следят и слушат чуждите шпиони. Като член на борда тогава аз се противопоставих и осуетих намеренията им.
 

 

Това разкри по ТВ 7 екс депутатът от НДСВ Мирослав Севлиевски. Заради тези свои действия той смята, че е бил подложен на журналистически тероризъм и оклеветяване. Острието на тази кампания се оказала журналистката от Канал 3 Маргарита Михнева, която посветила над 20 предавания с главен герой Мирослав Севлиевски.

 

Квалифицира ме като крадец, обирджия, приватизатор на Слънчев бряг, а реално приватизацията на комплекса започна през 1996 г, две години, след като бях напуснал ръководството на дружеството, разказа Севлиевски.

 

Преди дни, след пет години съдебна сага, той спечели дело срещу Маргарита Михнева и я осъди за 3 000 лв. и съдебните разноски.

 

Не става дума за победа, а за справедливост и тя минава през съдебната система. Медийният тероризъм, който Михнева ми налагаше, получи възмездие след 13 съдебни заседания. Лъжите, които тя изрече от ефира, беше опит да се убие семейството ми, обясни Севлиевски.

 

Според него медийният тероризъм е стил в работата на Михнева.
Севлиевски смята, че преди да бъде физически разстрелян, бившият кмет и председател на общинския съвет на Несебър Димитър Янков е бил подложен на медийно убийство от страна на журналистката. Бившият царски депутат препоръча на  прокуратурата и следствието да проследят кой е поръчителя на медийните атаки срещу Янков и така могат да стигнат и до физическите му убийци.

 

Мирослав Севлиевски поиска всички журналисти, представящи се като разследващи, да бъдат проверени за връзки  с тайните служби и ДС. А освен това да се проверят и доходите им.

 

Екс депутатът от НДСВ бе категоричен също, че СЕМ трябва да се самосезира и да регулира по-прецизно медийния сектор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4541 |18.05.2011 Липсвал достатъчно капацитет на разследващите в София . 3| 4726 |19.04.2011 Нанев: Проверете английската служба може ли да продава у нас . 4| 5431 |23.09.2009 Яне Янев: Проверете футболните клубове за предишен период

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads