Реклама / Ads
22| 11239 |24.11.2010 НОВИНИ

Шампионът Александър Томов: АБВ ще измести ГЕРБ от властта

.
Александър Томов
Познавах Крушата и Трактора като спортисти и съм имал допирни точки с тях. АБВ вероятно ще последва съдбата на ГЕРБ. Убиха т. нар. „борци”, защото действаха показно, заяви пред Frognews.bg една от легендите в българския спорт.
 

Трудно е да спечелиш първия медал, другите 16 се завоюват лесно”, сподели живата легенда в българската борба Александър Томов в ексклузивно интервю пред Frognews.bg. Най-голяма радост за бореца е била спечелената през 1971 година световна титла в София пред собствена публика. Относно криминалния контингент на борците исполинът сподели: „Виж, те се пишат сами за мафиози. Кой е виждал истински мафиот в Америка и в другите страни да се показва пред хората – няма такова нещо. А нашите не спряха да го правят демонстративно. Вървяха по заведенията, биеха се, не зачитаха правата на никого. Това е причината.”

Символът на много поколения спортисти допълни, че е имал лични срещи с Алексей Петров - Трактора и други хора от подземния свят. „Аз не крия, имал съм допирни точки с Алексей. Всеки си търси интереса. За мен той е нормален човек, но за други – обратното. Веднъж дойде при мен за един тепих и аз му казах „Изчакай”, при което той ми вика „Е, това борците сте опасна работа”. Викам му: „ Алексей, ако щеш”. Аз също съм го молил за някои работи от спортен характер”, споделя шампионът.

Т
ой допълни, че се е засичал с Крушата, който бе сред първите показно убити спортисти по време на прехода. „Засичал съм го в националния отбор, но нямахме никакви по-специални отношения. Само съм чувал за скандалите, в които се е забърквал”, спомня си Томов.

Легендата живо се интересува от политика и следи всички актуални събития. „Проектът на президента Георги Първанов АБВ може да бъде ново движение и да последва съдбата на ГЕРБ. Когато Бойко Борисов направи ГЕРБ, никой не можеше да си представи, че ще се превърне във водеща партия. Държавният глава за мен е един много ерудиран човек, много точен, уважава спорта, макар да не е направил кой знае колко за него. Хубаво е, че идва на състезания, гледа, интересува се.” Единствено пред читателите на Frognews.bg петкратният европейски и световен шампион разкри защо се е стигнало до скандала между Нешка Робева и Ирена Кръстева.

Какво каза още петкратният европейски и световен шампион пред Frognews.bg, прочетете в Интервю
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4724 |23.06.2010 Ал. Томов: Има политическа мафия; ще я боря докрай! . 3| 5766 |15.04.2010 Расате наби Александър Балкански пред цирка . 10| 5477 |22.02.2010 Ал. Томов: Станишев и П. Димитров доведоха "Кремиковци" до фалит . 0| 4639 |08.02.2010 Ал. Томов: Прокуратурата се е подвеждала

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads