Реклама / Ads
18| 5019 |03.05.2013 НОВИНИ

Шефът на ЕНП дава рамо на ГЕРБ

.
Борисов ще посрещне Мартенс в София
Вилфрид Мартенс идва за Деня на Европа. Организираната престъпност се е обединила срещу нас, отсече Цветанов.
 

Шефът на Европейската народна партия (ЕНП) Вилфрид Мартенс ще даде рамо на ГЕРБ за изборите, научи "Стандарт" от партийни източници. Той ще пристигне в София за конгреса на младежкото ЕНП в Деня на Европа 9 май. За форума ще дойдат над 250 младежи от цяла Европа. На 10 май Мартенс ще присъства във Велико Търново на закриването на предизборната кампания на ГЕРБ. Пристигането на шефа на ЕНП ще опровергае интригите, че партията на Бойко Борисов е в изолация от европейските си партньори, коментират експерти. След избухването на скандала с подслушванията в кампанията дори се чуха прогнози, че оглавяваната от Мартенс формация ще се разграничи от българската си посестрима. Напротив, очаква се Мартенс да обяви безпрекословна подкрепа на ЕНП за ГЕРБ и Борисов, разказаха запознати. Както и да похвали партията за борбата с престъпността, усвояването на еврофондовете и за ясната визия за втори мандат.

"ГЕРБ спечели доверието на Европа с ефективността в борбата с трафика на дрога и затова организираната престъпност се е обединила срещу ГЕРБ, защото й нанесохме тежки удари. Темата за подслушванията е добър политически аргумент за Сергей Станишев, който се занимава постоянно с нея, обижда и се държи по начин, който не подхожда на един европейски лидер, за какъвто той претендира", каза в четвъртък в Каварна зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов. Според него няма как партията да не победи на изборите, и то с много. Което озлобявало политическите им опоненти. "След изборите ще настъпи отрезвяване, а тепърва БСП ще трябва да се справя с вътрешнопартийните си проблеми", каза Цветанов в Балчик. По думите му целта на ГЕРБ е създаване на стабилно правителство, иначе държавата я чакали хаос, катастрофа и липса на европари. "Пенсиите може да се актуализират и повишават всяка година в зависимост от инфлацията и икономическия растеж", обяви пък водачът на листата на ГЕРБ за София област Владислав Горанов на среща с жителите на Горна Малина. Той припомни, че пенсиите са увеличени с 10% от 1 април. "3 г. не можехме да ги вдигнем заради огромните дългове и неизгодни договори, които ни завеща Сергей Станишев", каза Горанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5989 |30.04.2013 Сергей Станишев: Искаме да живеем тук, в България, да създаваме сигурност и перспектива . 24| 6274 |30.04.2013 Борисов за компроматите: Колкото повече вадят, толкова повече побеждавамe . 0| 5566 |30.04.2013 Последен срок за подаване на данъчните декларации . 24| 5397 |29.04.2013 Шефът на Етичната комисия към ВСС: ВСС не трябва да действа като народен съд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads