Реклама / Ads
27| 8095 |08.09.2013 НОВИНИ

Шефът на НРС с медал за заловени източногерманци на границата

.
Шефът на националната разузнавателна служба генерал Драгомир Димитров е ловел източногерманци на Берлинската стена. За това е бил награждаван. Това каза в предаването "На светло" по Нова телевизия политологът Антон Тодоров.
 

Питайте Саша Безуханова как е спечелила проект за „Хюлет Пакард“ чрез Богомил Бонев и Ейвис Боулън. За това призова Тодоров в предаването.Там той, заедно с журналиста Юлий Москов и проф. Мирослава Кортенска коментираха нароилите се нови политически формации, сред които и „България може“ на Саша Безуханова. Тодоров цитира статия на сп. „Форбс“, където се казва, че по времето, когато Богомил Бонев е бил министър на МВР, Безуханова е кандидатствала за проект за силовото ведомство, който да бъде изпълнен от „Хюлет Пакард“. Проектът е бил на стойност 73 млн. долара. Неофициално Безуханова е била упрекната, че не може да кандидатства за този проект, защото никой не стои зад нея. Тогава тя се свързала с посланика на САЩ у нас Ейвис Боулън, която пък вдигнала телефона и се обадила на Богомил Бонев. И „Хюлет Пакард“ спечелила проекта.Проф. Мирослава Кортенска пък напомни, че от публикации в медии станало ясно, че Безуханова е получавала директно финансиране от фондацията на Джордж Сорос. Оттам дойде и понятието „соросоиди“, посочи тя.

БСП търси с кого да замени "Атака". Левицата осъзнава, че сегашната коалиция не е приета никъде в Европа. Това каза журналистът и издател Юлий Москов като коментира излизащите на сцената нови политически проекти. И ПЕС изостави Сергей Станишев. Мартин Шулц направи изказвания, които не одобряват начина, по който се управлява България, добави Москов. "Формациите от типа на БАСТА ще се пукнат като балон. По-интересен е Реформаторският блок. Тук имаме римейк на СДС от 1990 г.", коментира издателят. "България е налегната от тежка политическа чума. В такива периоди в историята хората са търсили знахари и вещици, които да ги спасят от злото. Нищо подобно не може да се случи. Подобни на знахарите са и новите формации. Те нямат никаква социална основа. Най-опасното е, че много от тях казват "Ние с този - никого". Да кажат тогава с кого възнамеряват да правят политика", добави Юлий Москов.

По думите на политолога Антон Тодоров някои от лидерите на новите политически формации са подписвали декларации за безусловна вярност към БКП и в същото време се представят за десни политици. Политологът заяви, че зад някои от тях "прозира грозната маска на Държавна сигурност".

Според театроведа Мирослава Кортенска въпросът е дали новите формации имат връзка с хората.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5998 |31.08.2013 Идват! Нови 54 нелегални имигранти са заловени за денонощие . 14| 5312 |29.08.2013 Шефът на архивите: Ще разбера след 20 г. за мотивите за уволнението ми . 4| 5282 |15.08.2013 Шефът на ДАИ подаде оставка . 9| 6186 |02.08.2013 Шефът на "Ораново" няма да подава оставка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads