Реклама / Ads
3| 6457 |04.08.2015 НОВИНИ

Шефът на полицията: Сменихме екипите за убийството на Георги

.
Христо Терзийски
"Всеки един пътен полицай, който е спрял автомобил за проверка без оборудване за заснемане, той трябва да докладва веднага за някаква установено нарушение. Катаджии, които нямат в автомобилите си видеозаснемане, не могат да спират без установено нарушение", коментира шефът на "Национална полиция".Това каза по bTV шефът на Наяционалната полиция Христо Терзийски.
 
В разледване на убийството на Георги в Борисовата градина ни помагат две чужди служби.По думите на Терзийски са сменени и разследващите екипи, за да се преоценят фактите още веднъж.

Той информира още, че има напредък по издирването на Ембака, извършил убийство на автомагистрала "Струма". Имаме напредък с издирването на Емил Чачев-Ембака. С колеги от други служби работим по този случай.  Не мога да кажа дали той е в България или не е, за да не навредим на разследването. Имаме напредък, допълни той.

Тежка катастрофа в района на Провадия е станала рано тази сутрин. Това съобщи Христо Терзийски. По думите му вследствие на инцидента са загинали двама младежи. "От началото на годината са станали 4000 произшествия. 5000 души са ранени. Именно затова въвеждаме този 4-ти метод за осъществяване на контрол по пътищата", коментира още той. "Нарушенията се увеличиха, след като въведохме мобилните камери за контрол.  Затова решихме да върнем на пътя полицаите за летния сезон. По думите му това е причината да се въведе метод на работа, който е позволен от Закона за МВР.

За убийството на британската гражданка в ямболското село Маломир Терзийски заяви, че подозренията са, че задържаният е извършил престъплението под въздействието на алкохолно опиянение. Неговото интелектуално ниво е много ниско, той е бивш затворник, човек с ниски морални качества и устои. За нас причината е желанието да присвои вещи от убитата жена, допълни Терзийски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4731 |02.08.2015 Шефът на КЕВР - магаре на мост, няма да подава оставка . 0| 6248 |22.07.2015 Шефът на КЕВР пак плаши бизнеса с цената на тока . 0| 4723 |22.07.2015 Шефът на Фонд „Научни изследвания” застрелял приятел по чашка . 0| 10923 |21.07.2015 Шефът на НСО по-голям генерал от генералите в армията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads