Реклама / Ads
Frognews
1| 4021 |15.04.2009

Шестима са участниците в 2 процедури за изборите през 2009 г.

.
избори
Оценката на офертите ще се извърши по критерий „най-ниска цена”. Процедурите ще се проведат на два етапа.

 

“Печатница на БНБ”АД и “ИПК Родина” АД са участниците в обявената от Министерството на държавната администрация и административната реформа процедура с предмет “Изработка и доставка на изборни бюлетини и книжа за изборите през 2009 г.”, съобщиха за Frognews.bg от МДААР.
“ЕМА” ООД, “България Куверт” ООД, “ТиС Трейдинг България” ООД и “ГПВ – България” ООД са участниците по втората процедура, която е с предмет “Изработка и доставка на пликове за гласуване за изборите през 2009 г.”


Процедурите ще се проведат на два етапа. На първия етап ще бъде извършен предварителен подбор на кандидатите по документи за техните икономически, финасови и технически възможности и квалификация за изпълнение на поръчките.
На втория етап, след извършването на предварителния подбор, допуснатите кандидати ще бъдат поканени да представят първоначална оферта и участие в преговорите.


Оценката на офертите ще се извърши по критерий „най-ниска цена”. Предложената цена трябва да включва всички разходи по организацията и изпълнението на поръчката – вносни мита, такси, опаковка, маркировка, транспортни разходи и др.
Обект на процедурата за изборни бюлетини и книжа е полиграфическа изработка и доставка на изборни бюлетини и книжа до областните центрове в страната с цел техническото осигуряване и произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители в 41-то Народно събрание през 2009 г. Обектът на поръчката включва следните обособени позиции:
Позиция 1: Изработка и доставка на изборни бюлетини за изборите за членове на Европейския парламент от Република България.
Позиция 2: Изработка и доставка на изборни книжа (протоколи, чернови, извлечения от протоколи и др. на избирателните комисии и брошура с методически указания на Централната избирателна комисия) за изборите за членове на Европейския парламент от Република България.
Позиция 3: Изработка и доставка на изборни бюлетини за изборите за народни представители в 41-то Народно събрание.
Позиция 4: Изработка и доставка на изборни книжа (протоколи, чернови, извлечения от протоколи и др. на избирателните комисии и брошура с методически указания на Централната избирателна комисия) за изборите за народни представители в 41-то Народно събрание.


Обект на процедурата за пликове за гласуване за изборите през 2009 г. е изработката и доставката на пликове за гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, на 7 юни 2009 г. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Обвиняват убиеца на сестрите Белнейски; търсят съучастниците му 7| 4600 |27.02.2009 . Двама маскирани завързаха шестима и обраха офис 9| 4855 |31.01.2009 . Парламентът задейства процедури за отваряне на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" 64| 4063 |23.01.2009 . Шестима полицаи убити пред консулството на САЩ в Истанбул 1| 4470 |09.07.2008

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ