Реклама / Ads
5| 6803 |28.02.2008 НОВИНИ

Шофьор-нарушител преби журналист на Дарик радио със стик за голф

.
Журналистът на Дарик радио Драгомир Симеонов е бил нападнат и бит от шофьор на паркиран на тротоара автомобил. Инцидентът станал в ранния следобед на кръстовището на булевардите „Дондуков” и „Васил Левски”.
 

Колегата ни се опитал да премине покрай неправилно паркиран на тротоара автомобил, който е пречел на движението на пешеходците. Той прибрал огледалото към купето, но в този момент собственикът на колата го нападнал в гръб.

Ето какво разказа пред Дарик Драго Симеонов за случилото се: „Нападна ме. Първо ме удари по главата, след това по носа. Извади палка за голф, да ме бие с палката за голф. Тръгна да бяга. Аз му казах, сега като ми разби носа, ще ме водиш до „Пирогов". Нямаше да викам полиция".

parkirani-trotoar.jpgПобойникът е 39-годишният Борислав Михайлов, инженер по професия. Това са съобщили от Столичната дирекция на полицията. Михайлов не е осъждан и няма криминални прояви до момента.

Ето какво каза нападателят за Дарик:

Какво смятате да направите като си тръгнете?

Има си установен ред.

Очаквахте ли да има реакция на това, което сте направил?

На кое точно?

На това, че ударихте човек на улицата.

Аз се защитавах.

parkirani-trotoar_-2.jpg Дознатели от Пето РПУ в столицата са разпитали нападателя. От МВР са уверили работещите в радиото, че преписката за инцидента ще бъде изпратена по най-бързия начин в прокуратурата. 

Frognews.bg подкрепя позицията на Дарик радио и БНТ, с която се осъжда поредният вандалски акт по българските улици. parkirani-trotoar-1.jpgДвете национални медии настояват нормалните правила да се върнат в живота на българите. Те обръщат внимание на скандалната история не защото е пребит журналист, а защото при наличието на стотици автомобили, паркирани най-безразборно по тротоарите на столичните улици, подобни инциденти могат да се случат на всеки един български гражданин.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5127 |25.02.2008 Бъдещите журналисти без изпит по български език и литература . 2| 5410 |23.01.2008 ДПС настоява за връщане на стария ред за журналисти в парламента . 8| 5985 |15.12.2007 Слушателите на Дарик радио: Бойко Борисов е политик на годината . 10| 7634 |13.12.2007 Пребитият журналист Асен Йорданов не е търсен от полицията за разкритията за корупция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads