Реклама / Ads
9| 5303 |07.05.2013 НОВИНИ

Шоу вместо дебати на финала на кампанията

.
Шоу вместо предизборен дебат. Това са подготвили партиите за финала на предизборната си кампания. За първи път избирателите няма да са свидетели на директен дебат между лидерите Бойко Борисов и Сергей Станишев. Но за сметка на това двамата ще се критикуват взаимно през Прохода на републиката по едно и също време.
 

Точно 100 километра ще делят Борисов и Станишев на заключителните им речи, пише Стандарт. Справка в програмите им показва, че докато Борисов надъхва за последно своите под Царевец на 10 май, по същото време Станишев ще агитира привържениците си в огромната зала на Старозагорската опера.
 

Ден по-рано БСП правят истински фурор в София. С примата на българската естрада Лили Иванова ще закрият кампанията си столичните червени, научи "Стандарт". Грандиозният концерт ще е в Зала 1 на НДК точно в Деня на победата - 9 май, от 19 часа, уточниха от градската организация на БСП в София. Оттам не казват срещу какъв хонорар са навили звездата, но се знае, че залата ще е препълнена. По същото време столичните ГЕРБери ще се веселят на концерт пред Народния театър "Иван Вазов". На него се очаква да присъства шефът на Европейската народна партия (ЕНП) Вилфрид Мартенс, който ще даде рамо на ГЕРБ и пристига специално в България, за да обяви подкрепата си за Бойко Борисов. "Посланията ще са за победа и европейското бъдеще на България, още повече че тогава честваме Деня на Европа", коментираха още от предизборния щаб на ГЕРБ. И допълниха, че официалното закриване на кампанията ще е във Велико Търново на 10 май, където водач на листата е Цветан Цветанов. Почти сигурно е, че Мартенс ще бъде и там. Освен реч на лидера Бойко Борисов от ГЕРБ ще зарадват болярите и гостите на града с грандиозния спектакъл под Царевец "Звук и Светлина". На него се очаква да присъстват хиляди българи от цялата страна. По същото време в Стара Загора след словото на Станишев следва концерт на местната филхармония.

По същото време пък лидерът на ДПС Лютви Местан тази седмица нонстоп ще е в Кърджалийско. Днес ораторът ще надъхва за победа своите в Момчилград на голям събор. До края на кампанията Местан ще е с минимум два събора на ден, за да може да мобилизира на 100 процента електората на ДПС в региона. Големи митинги се подготвят във всичките 7 общини там, уточниха от централата на партията.
 

Румънеца и Енчев зад Христова и Дал

Румънеца и Енчев, турската звезда Хакан Пекер, Росица Кирилова и култовата група "Вакали" са гласовете, които ще агитират за Коалиция "Център - свобода и достойнство". В последните дни на кампанията лидерът на НДСВ Христина Христова, председателят на "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов, Касим Дал, Соломон Паси и други ще участват в митинги. На 9 май е грандиозният концерт на коалицията в Кърджали, а на 10-и в Разград. През седмицата Пекер ще прави концерти в Руен (7 май) и Тервел (8 май).
 

Любен Дилов-син и Дичо сменят пицата с курбан

10 казана с коалиционен курбан раздадоха точно на Гергьовден в Бургас коалиция СДС. Агнешката чорба се лееше на крайбрежната алея в Морската градина. За вкусната акция пристигнаха Любен Дилов-син от движение "Гергьовден" и певецът Дичо, който е заклет фен на сините. След като отец Ангел освети курбана, юристът и кандидат-депутат Стефан Цинцарски грабна черпака и с присъщия си ентусиазъм подкани цели трудови колективи, производства и отделни граждани да заповядат на опашката за супа от агне. Казаните с курбана се превърнаха в най-оживените спирки на крайбрежната алея, защото освен да похапнат, много хора спираха да се порадват от сърце на шеговитите призиви на майсторите на черпака. "Съобщавам на целия български народ, че има курбан - край на постната пица", призоваваше бургазлии Стефан Цинцарски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 6025 |07.03.2013 Проверката за атентат срещу Борисов е на финала . 2| 6339 |28.01.2013 Разследването на атентата в Бургас на финала? . 17| 5032 |23.01.2013 Пред финала: Депутати се обвиняват взаимно за "Белене" . 1| 7240 |14.01.2013 Ловец простреля колегата си вместо патица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads