Реклама / Ads
9| 4557 |24.01.2014 НОВИНИ

Ще бъдем лобисти на малкия и среден бизнес

.
Трябва да освободим и да помогнем на българския бизнес да бъде в основата на един нов икономически растеж, който ще ни помогне отново да индустриализираме страната и да върнем производството.
 

Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на кръгла маса на тема "Бизнес в България – проблеми и предизвикателства". Във форума, който се провежда при пълна зала, участват представители на бизнеса и синдикатите.

Бареков призова за спиране на всякакъв данъчен рекет върху бизнеса и посочи, че през последните години сме станали свидетели на това до какви извращения може да стигне едно еднолично управление.

Искаме сделка с бизнеса, готови сме да инициираме промени в закона за партиите и вие като бизнес и частни лица спокойно да можете да дарявате на партиите, но това да става с документи, ясни правила и ясни ангажименти. Не се срамуваме да бъдем лобисти на малкия и среден бизнес, обяви лидерът на "България без цензура".

Той обещава, че при ясни ангажименти от страна на бизнеса парите да бъдат връщани в доходите на хората, плоският данък за бизнеса ще бъде запазен и дори може да се мисли за намаляване. "Ако сте съгласни можем да мислим за диференцирана ставка ДДС", обърна се Бареков към присъстващите представители на бизнеса.

"Искаме да увеличим българското производство. Не може услугите да са водещи в частния сектор и не може износът ни, както ми казаха на Морска администрация - Бургас да е съставен от скрап от "Кремиковци" и насечена дървесина от Родопите и Стара планина", подчерта новият политик.

"Какво стана с българското земеделие, къде отиде зеленчукопроизводството?", попита Бареков и съобщи, че на утрешния учредителен конгрес на партията му ще бъде обявено и основното й послание: "Нашата политическа борба ще бъде за осигуряване на работа, достойни доходи, съобразени с Европейския съюз, сигурност за бизнеса, инвестициите и спокойствие".

Бареков подчерта, че екипът, който пише социално-икономическата програма на бъдещата партия, ще се вслушва, ще се съобразява и ще покаже нов начин на комуникация с бизнеса. Искаме да увеличим парите, които българските граждани получават за труда си, както и социалната подкрепа, пенсиите, детските, майчинските, посочи лидерът на "България без цензура" и бе категоричен, че това може да стане само по един начин – ако освободим и помогнем на българския бизнес да бъде в основата на един нов икономически растеж, който ще ни помогне отново да индустриализираме страната и да върнем производството.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 98| 6129 |15.06.2013 Доц. Буруджиева: Ще бъдем крайно критични към правителството . 13| 6905 |03.06.2013 Малкият Маргин се връща в България с чисто досие . 53| 7152 |07.05.2013 Корнелия Нинова обеща достъп на малкия и среден бизнес до обществени поръчки . 13| 5326 |02.05.2013 М. Райков: Българите сме твърди и затова ще пребъдем

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads