Реклама / Ads
3| 6161 |05.04.2014 НОВИНИ

Шулц и Ламбо дават старт на предизборната кампания на БСП

.
Председателят на Европарламента ще пристигне в София на 25 април за официалното откриване на кампанията за евродепутати. Така точно месец преди изборите пред близо 5000 соцактивисти в зала 1 на НДК ще се изправят рамо до рамо двамата най-силни от ПЕС - президентът на европейските социалисти Сергей Станишев и Шулц, който е единният кандидат на червените за шеф на ЕК.
 

На сцената по време на старта на кампанията на червените ще бъде и любимецът на поколения българи - Стефан Данаилов. На 25 април социалистите ще започнат и най-масовата част на агитацията си от врата на врата - "Knock the vote 2014". Веднага след София Станишев и Шулц ще открият и кампанията на социалистите в Букурещ. Лично премиерът Виктор Понта е поканил двамата първи за рамо в предизборната кампания в Румъния, пише "Стандарт".

Точно два дни ще делят БСП и ГЕРБ при старта на кампанията за европейските избори, стана ясно от централата на бившите управляващи. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще събере своите в зала "Арена Армеец" на 27 април. И отново ще ги надъха за победа от сърцето на "Красавицата на София". Очаква се на събитието да присъства Жан-Клод Юнкер - кандидатът на ЕНП за президент на ЕК. Визитата на бившия люксембургски премиер у нас ще бъде задължителна заради соцлидера Станишев. От ЕНП са категорични, че там, където президентът на ПЕС открива кампании, ще пращат най-силните си и знакови политици.

Две седмици преди официалния старт на агитацията обаче Станишев е дал картбланш на своите за поредица от срещи с избиратели в цялата страна. Всички кандидати за евродепутати пътуват из страната за срещи с интелектуалци, общественици и активисти на БСП. Социалист номер 1 също започна обиколките си у нас, тъй като месец преди вота ще има няколко мащабни мероприятия в централата на ПЕС в Брюксел. От снощи Станишев е на обиколка в Добрич и региона, а днес и утре ще се среща със симпатизанти във Варна и областта.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5830 |04.04.2014 Раздават великденски добавки и пенсии от рано . 6| 5463 |01.04.2014 Българите в чужбина подават заявления за гласуване . 11| 5714 |30.03.2014 Ламбо: Избрах България, лекарите ни са отлични . 28| 5394 |26.03.2014 Ламбо и 41 депутати купуват акции на ЦСКА

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads