Реклама / Ads
22| 12853 |22.04.2012 НОВИНИ

Би Ти Ви би шута на Маги Халваджиян в “България търси таланти”

.
Магърдич Халваджиян
Би Tи Ви прекрати договора на Магърдич Халваджиян като лице на „България търси талант“, съобщиха от телевизията в официално изявление до медиите.
 

 

“След като Магърдич Халваджиян не прие поканата на Би Tи Ви да се оттегли достойно от всичките си съвместни проекти с телевизията, Би Tи Ви прекрати едностранно договора му като жури на „България търси талант“ – във връзка с гореописаните факти, заради многобройни договорни нарушения в качеството му на жури и на представляващ компанията “Глобал филмс”, изпълнителен продуцент на „България търси талант“. Промяната е и в отговор на очакванията на зрителите на Би Tи Ви, както и на цялата телевизионна индустрия, след некоректните публични изявления на Халваджиян срещу Би Ти Ви през изминалата седмица”, пише в съобщението на телевизията.

От телевизията заявиха още и че ще заведат дело срещу “Глобал вижън”, за да защитят "доброто си име от техните клеветнически твърдения и абсурдни обвинения в цензура".

"След десетдневно изчакване на писмено съгласие от страна на “Глобал вижън” Би Tи Ви да оповести договорите за предаванията „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, телевизията прекратява публичната дискусия по частния търговски спор между двете страни. Оттук нататък спорът ще бъде решен по съдебен път”, заявиха от медията.

“На 12 април Би Tи Ви се съгласи да участва в обща пресконференция с Global Vision, след като договорите между страните бъдат предварително публично оповестени. Телевизията даде по-дълъг от обичайния едноседмичен толеранс за официална реакция от страна на продуцента, но до вчера, 21 април, съгласие за предварително разкриване на договорите не постъпи в Би Ти Ви. За медията това е ясен знак, че продуцентът не желае да даде на телевизията възможност да се защити от клеветите му по друг начин, освен в съда”, добавят от телевизията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 6091 |18.04.2012 Президентът спеши кабинета по статегия “България 2020” . 9| 5734 |08.03.2012 Л. Груев: Наказателното право не решава с магическа пръчка проблемите . 19| 6077 |24.02.2012 Здравният бюджет бил като чорапогащник на магистрална уличница . 5| 6397 |26.01.2012 Нашумял със скандал магистрат стана шеф на спецсъда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads