Реклама / Ads
4| 5910 |30.03.2009 НОВИНИ

Шведите IN FLAMES взривиха софийските метали

.
Софийският концерт на IN FLAMES
Родните фенове на метала дълго ще помнят вечерта на 29 март. Шведските мелодик дет метъл икони IN FLAMES застанаха в столичната зала „Деница”
 
Стоян Стоянов
Родните фенове на метала дълго ще помнят вечерта на 29 март. Шведските мелодик дет метъл икони IN FLAMES застанаха в столичната зала „Деница” за втори път пред българска публика., след миналогодишното им участие на Калиакра рок фест.
Незабравимото шоу в София започна ударно с изпълнението на PINBALL MAP. Зарядът и бързината на песента , съчетани с невероятното сценично поведение на групата и по-специално на вокалиста Андерш Фриден, накараха публиката да полудее още в първата минута. Музикалното шоу продължи с хитовите парчета CLOUD CONNECTED , TRIGER, MY SWEET SHADOW, а специално за нежната част от публиката IN FLAMES изпълниха COME CLARITY.



През цялата вечер фронтменът Андерш Фриден превърна общуването с почитателите си в част от шоуто. Той не спираше да говори с публиката, хипнотизираше ги, водейки ги към едно невероятно изживяване.
Невероятните парчета на IN FLAMES, и аплодисментите на феновете бяха съчетани с бира за всички. Шведските гости не спираха да се наслаждават от родното пиво, дори признаха, че много им допада. В един момент обаче изглежда, че бирата на сцената свърши и най-непринудено Андерш предложи на фен да да си трампи тениската в замяна на бира, за да утоли жаждата си. Това накара много от гостите да се втурнат за поредната чаша от любимата напитка, но само един се сдоби с безценната тениска на вокалиста.

Така след близо два часа як метал, нажежената от кеф публика осъзна, че малката зала в софийския кв. „Младост” се беше превърнала в общ дом за ценителите на IN FLAMES.
Frognews.bg припомня идва моментът мело-маните да събират кинти и да се готвят за още здрави концерти. Лятото идва с LIMP BIZKIT, на 29 юни на столичния стадион „Академик”, GYANO APES, на 30 май в зала „Универсияда”, POL DIANNO, на 25 септември в столичния клуб BLUE BOX.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6604 |30.03.2009 Отново масово убийство в САЩ . 23| 5760 |30.03.2009 Б. Борисов: Станишев и Доган ще гледат под микроскоп мъничкото направено от тях . 3| 5672 |30.03.2009 България станала като Мексико . 10| 6322 |29.03.2009 Личен въпрос проводил Киров в чужбина?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads