Реклама / Ads
17| 5060 |27.10.2014 НОВИНИ

Сидеров: 43-то НС, 43 законопроекта

.
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров Източник: архив
Тук имаме символи, които не са легитимни, започна речта си от трибуната лидерът на "Атака" Волен Сидеров, като за пореден път повтори твърдението си, че е противоконституционно европейският флаг да стои окачен в пленарната зала.
 
Сидеров благодари на българския избирател, че е разрушил плановете на ГЕРБ и е отредил място на „Атака” в парламента.

Волен Сидеров разказа от трибуната и виц: "Знаеш ли кои са повече от китайците? Мераклиите". И заключи, че има много мераклии, но с малки възможности. "Мъж с еректилна дисфункция дори и хубава жена не може да му подейства", заяви Сидеров от трибуната, гледайки към Бойко Борисов. "Хората на изборите разбиха комфорта на ГЕРБ. Всички се надяваха, те да получат най-много гласове, "Атака" да не влезе в парламенат и да управляват с послушници, но не стана. На гробокопачите на "Атака" предавам здрав неодялан поздрав от избирателите ни, каза още той.

Внесли сме в деловодството 43 законопроекта, понеже сме 43-ото Народно събрание, обяви Сидеров и увери в тяхната важност. Те не са за санирането на сградите, нито за средното образование. Отнасят се за дохода на българите.

По думите му повечето лица в парламента заслужават да бъдат разследвани, а не да са в Народното събрание. „Ще приземяваме всички политически хвърчила, които сега се реят в облаците на евроатлантическите ценности", добави Сидеров.

 

Сидеров подчерта, че е крайно време държавите-членки на ЕС да започнат собствена политика на собствените си държави. "За съжаление, сегашния ЕС не дава такава политика, той трябва да бъде разтурен. Сега това не е така и този ЕС не работи за европейските народи, а против техния интерес", категоричен бе Сидеров.

 

Пред залата той изброи политическите приоритети на "Атака", след което се обърна към посланиците на страните-членки на ЕС в залата: "Предайте на вашите лидери да прекратят незабавно идиотските санкции срещу Русия, защото така самоубиват собствените си държави".

 

"Не искаме да ни тикате във война с нашата освободителка. Два пъти го направихте и влязохме във война, завършила с национални катастрофи, трети път няма да го позволим", категоричен бе той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 5177 |24.10.2014 Сидеров: Предстои ни най-зловещото управление в историята . 113| 5018 |17.10.2014 Сидеров: Без камери няма преговори . 11| 4701 |17.10.2014 Сидеров: ПФ са готови на всичко, за да са във властта . 30| 4692 |16.10.2014 В. Сидеров: В следващото правителство ще са проамерикански марионетки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads