Реклама / Ads
13| 5941 |16.11.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: АБВ? "Чудо световно"!

.
Волен Сидеров
Двамата "Кънчовци" правят манипулация и внушение; АБВ не дава алтернатива, а общи приказки и критики от кафеджийски характер, каза лидерът на Атака.
 

Преходът у нас не беше добър, беше сбъркан, тези, които го правиха, трябваше да кажат "Да, поддадохме се, крадохме!", обяви по БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров. Той призна, че свобода е постигната, но нищо повече.

Нека всеки юрист да обяви нарушава ли Г. Първанов конституцията, оглавявайки движение, което има политически цели, призова той. Това е проект, който ще прерасне  в партия, категоричен беше Сидеров. У нас никога не е ставало да има клуб, който прави политики, пък партиите да ги взимат и реализират. Обърнах се към колегите с призив, поне да заклеймят това. Разбирам, че на АБВ не трябва да му се прави реклама, все едно, че ще се случи чудото световно, каза лидерът на Атака и напомни, че хора от настоящия дебат, преди ходели при Сидеров с желание да консултират Атака. Пример за това бил Димитър Иванов, икономист от Лондон. Това са хора, на които много им се иска да влязат във властта, но фактът, че никоя партия не ги иска, е показателен.

Алтернатива в АБВ не се чу, чуха се обичайните общи приказки и критики от кафеджийски характер, нямаше идейна основа, различна от сегашната, изясни Сидеров.

Не броя за социолози фамозната двойка А. Райчев - К. Стойчев, отсече Сидеров. Двамата Кънчовци дори не правят измерване, целта е им да седнат и да напишат едно изследване под формата на коментар. Тук има само манипулация и внушение и на такива хора не бива да се обръща внимание, защото такива агенции се превърнаха в комерсиални фирми, правещи бизнес, заключи той.

ГЕРБ трябва да изчисти идейната си основа, препоръча лидерът на Атака и изрази надежда, че ще има ревизия и узряване, защото хората го искали. Разваляне на неизгодни сделки и изясняване на това кой как направи приватизацията са най-важните неща, които трябва да се направят.

Атака се подготвя за самостоятелно действие на изборите; само там, където има смесени трудни райони, ще се търси координация, информира Сидеров. Голямата неяснота, идваща от другите партии е, кой кого ще издигне, завърши той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4593 |11.11.2010 Сидеров: Първанов извършва политическо бракониерство . 19| 4829 |14.10.2010 В. Сидеров: В Турция и досега наричат България своя провинция . 83| 6743 |01.10.2010 В. Сидеров: Борисов, слушай народа си . 32| 5925 |16.09.2010 В. Сидеров: Костов да напусне комисията "ДАНС"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads