Реклама / Ads
14| 5690 |10.06.2011 НОВИНИ

В. Сидеров: Американският посланик даде знак и ме заклеймиха като комунисти

.
Волен Сидеров
В НС попадат и случайни хора, за които парламентът е място за сделки
 

Парламентарната група на АТАКА остана със 17 депутати, защото им платиха, казва В. Сидеров. Сегашният закон за политическите партии е написан изключително порочно в частта за субсидиите. Според този текст, когато някой напусне парламентарната група и се обяви за независим, обаче напише една декларацийка - аз принадлежа със сърце и душа, телом и духом към партията БСП, ГЕРБ, ДПС или партията на Йоло Денев, от субсидията на АТАКА се режат за човек по 50 000 лв. на транш и отиват в тази партия. Тази партия вече със съответния другар си намират начин как да си делят парите. Ето това е схемата - много проста.

Бюджетът на АТАКА вече е отрязан с 50 000 лв. за първия от тези напуснали четирима. И сега очаквам това да се повтори по три за следващите трима. Аз имам данни, че те вече са ходили да разговарят преди няколко месеца с високопоставено лице в ГЕРБ точно по тази тема. Ако напуснем АТАКА и се пишем при вас...

...АТАКА се изолира от цялата тази, да я нарека сбирщина, която е конформистка, и която знае само едно - по комунистически да заклеймява. Както по времето на Трайчо Костов, знаете тогава като по даден знак всички излязоха. Сега подаденият знак беше от американския посланик. Той ми каза лично в лицето - аз ще те унищожа. Виждате резултатите.

За сделки не може да се говори. ГЕРБ нека се замислят дали това, че отговарят на нашата коректност с подлост, с удар в гърба, им носи дивиденти пред хората? Дали това ще им бъде стил и занапред - всеки, който ги е подкрепял, да му забиват нож в гърба? Ако смятат, че сега ще отидат и ще се сговорят с ДПС, например, или с БСП за президентските избори, няма да завършат добре. Ще завършат като НДСВ. (в. Атака)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 4915 |09.06.2011 В. Сидеров: По 50 000 лв. са получили отцепниците . 14| 4875 |09.06.2011 Сидеров: Цветанов организира отцепниците от “Атака” . 45| 5839 |28.05.2011 В. Сидеров: Мнозинството в парламента е комунистическо . 26| 6265 |25.05.2011 В. Сидеров: Ислямистите ще проснат килимчетата си и на "Московска" скоро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads