Реклама / Ads
17| 4849 |10.11.2014 НОВИНИ

Сидеров: Борбата срещу комунизма бе борба за съсипването на Русия

.
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров Източник: Булфото, архив
„Десети ноември 1989 г. даде начало на колониализма и разсипването на България. „Падането на комунизма" тласна целия свят към една капиталистическа вакханалия, в която милиони хора обедняват, а шепа олигарси стават все по-богати със светкавична скорост. Много народи вече осъзнават, че това е било измама."
 
Това каза лидерът на „Атака" Волен Сидеров по телевизия „Алфа".  С парите на американски НПО се внушава, че на 10 ноември 1989 г. е дадено началото на някаква свобода и България е станала свободна и просперираща държава и тези внушения се наслагват от националните телевизии. След 25 години стана ясно, че Западът и САЩ целят не установяването на свобода, демокрация и пазарно стопанство, а колонизирането на България, посочи Сидеров.

Смисълът на лъжата, че сега живеем по-добре, е оправдание на колонизирането на страната и ограбването на индустрията. „Борбата срещу комунизма" беше борба за съсипването на Русия, а покрай нея - и на социалистическите държави, които да бъдат превърнати в колониални придатъци, отбеляза Сидеров.

„Екогласност" бе създадена, за да се бори за екологични права - чист въздух, чиста вода. Къде е сега „Екогласност", за да се бори срещу боклуците в храната, която ядем", попита Сидеров в коментар на събитията от 19-26 октомври 1989 година.

Борбата срещу АЕЦ „Белене" започна като протест срещу строежа й в сеизмична зона. Твърденията, че зоната е сеизмична, по-късно бяха опровергани от специалистите, посочи Сидеров и отбеляза, че тогавашните активисти на „Екогласност" са настоящи функционери във фондации на Джордж Сорос - като Деян Кюранов, Димитрина Петрова, съпругата на шефа на БХК Красимир Кънев, която е представител на „Отворено общество" в Будапеща.

Повече по случай годишнината от 10 ноември, четете в рубриката ни 25 години (не) преход
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4436 |07.11.2014 Сидеров: "Който лъже, на въже" . 17| 4905 |05.11.2014 Сидеров: Костов и Кунева в затвора . 25| 6742 |27.10.2014 Волен Сидеров: Сегашният ЕС трябва да бъде разтурен . 17| 5040 |27.10.2014 Сидеров: 43-то НС, 43 законопроекта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads