Реклама / Ads
9| 5025 |18.02.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: ДАНС повече е обслужвала Ал. Петров, отколкото обратното

.
Волен Сидеров
Призивът на Иван Костов политиците да се разграничат от мафията не се отнасял за Сидеров, който никога не бил част от нея.
 

СДС е в основата на генезиса на Алексей Петров в политиката, обяви по БТВ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Според него безспорен факт било, че Петров е вербуван за службите по времето на Иван Костов. Сидеров щял да поиска изслушване в комисията за контрол на ДАНС на Никола Филчев. Страшен бил фактът, че Костов се е обаждал на Филчев да  започва разследвания, както твърдял самият Филчев. По-важното обаче било да се изясни статутът на Алексей Петров, получен по времето на Ем. Йорданов, както и това защо Атанас Атанасов го е предложил за сътрудник, а Костов го е одобрил.

Надежда Михайлов от по-рано се сближила с Алексей Петров
и била интимно близка с него, каза Сидеров, добавяйки, че в публичното пространство се обяснявало, как Михайлова  била интимна приятелка на Петров.

Призивът на Иван Костов политиците да се разграничат от мафията не се отнасял за Сидеров
, който никога не бил част от нея. Политици като Костов трябвало да се разграничат, препоръча той и добави, че правителствата на Костов, Сакскобургготски и Станишев са закриляли Алексей Петров. По-скоро ДАНС е обслужвала Алексей Петров, отколкото Петров ДАНС. ДАНС работела като силова групировка, а отговорността била на Станишев. Днешният момент е решаващ, защото има възможност да си върнем България, каза лидерът на "Атака".

Случаят в самолета на Луфтханза бил преекспониран
от българските медии и политици, които търсели под вола теле, каза още Волен Сидеров, според когото тази спекулация целяла да вбие клин между „Атака“ и правителството. Причина за сканадала в самолета била лошото обслужване от страна на Луфтханза, а Сидеров обяснявал, че пътниците във втора класа не са втора категория хора. Той отрече да е бил пиян и да е хвърлял нещо по пода, още повече, че бил последният, който би си позволил да влоши отношенията между Германия и България.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 6839 |14.02.2010 В. Сидеров: Костов да проговори за Трактора . 9| 4958 |03.02.2010 Сидеров: Не са ме арестували, някой прави сензации . 27| 6674 |01.02.2010 В. Сидеров: РЗС обявили гей-парад с участието на Станишев в столицата . 3| 6303 |31.01.2010 Сидеров: В ГЕРБ и "Атака" всеки си пази територията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads