Реклама / Ads
39| 6335 |22.02.2013 НОВИНИ

Сидеров дава мандата на протестиращите да направят кабинет, ако го получи

.
Волен Сидеров
Той обаче трябва да бъде приет от това Народно събрание. Няма да отида на консултации при президента. Сега нарочно се създава суматоха и истерия. Протестите не бива да спират; да се насочат към президента, зове Сидеров.
 

Не се създава нова политическа стиуация, а нова интрига, но това няма да даде резултат; но искам да попитам защот премиерът наричаше Доган най-умният и велик политик, а сега направи такова разкритие, попита по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Мандатът свърши, няма време нито за комисии, нито за нищо, следващата седмица, щом президентът сформира служебно правителство, парламентът ще бъде разпуснат. Изслушване също няма да доведе до нещо, констатира той.

Нарочно се създава суматоха и истерична атмосфера, за да смятат хората, че има някакъв страшен хаос. Няма хаос, но протестите не бива да спират, те трябва да са по-изчистени като идеи, каза Сидеров и препоръча протестите да се насочат към президента. Той не бил избран с честни избори, нямало и следващите да са такива, нямало да има и ревизия на управлението на ГЕРБ. Тук не трябва бързане, съобщи още Сидеров.

ГЕРБ трябва да бъде разобличен като управление под натиска на обществото, а президентът да бъде принуден да назначи служебен кабинет под натиска на обществото и протестите. Той да не е извънземен, попита лидерът на Атака. Ако не го направи, той става част от общата игра, констатира лидерът на Атака. 

Ако мандатът стигне до нас, може да предложа на тези, които протестират, да съставят кабинет, но той трябва да бъде приет от НС. Това мнозинство виждате ли да го приеме, попита Сидеров.

Той се обяви в подкрепа на идеята за Велико Народно събрание, което да промени Конституцията. Ако сега парламентарните партии не се вслушат в гласа на хората, ще бъдат изметени; те се готвят за втори мандат, но това няма да се случи. по-добре да предотвратят по-радикални събития.

Няма да отида на консултации, какво да се консултирам с него, отсече Сидеров и добави, че би отишъл, ако всичко е пред медиите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 4995 |21.02.2013 Сидеров: Очаквам Борисов да се е пошегувал . 29| 5059 |20.02.2013 Протестиращите тръгнаха към НС; полицията предупреждава за ексцесии . 173| 8806 |20.02.2013 Борисов подава оставка на кабинета си днес (ВИДЕО) . 25| 5399 |17.02.2013 Кр. Георгиева решава дали ще влезе в политиката след мандата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads