Реклама / Ads
25| 5856 |22.10.2012 НОВИНИ

Сидеров изпрати "изродчетата" от снимката в Бойчиновци

.
Волен Сидеров
„Изродчетата”, които поругаха портретите на Симеон Велики, Васил Левски и княз Борис I, трябваше вече да са изпратени в поправителния дом в Бойчиновци и да бъдат осъдени по бързата процедура за хулиганство и насаждане на етническа и религиозна омраза.
 

Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на пресконференция, цитиран от пресцентъра на партията.

“Какви мерки са взети срещу тези изродчета, които си търкат портрети на велики българи в половите органи”, запита МВР и Прокуратурата Волен Сидеров.

Няколко часа по-късно стана ясно, че тримата са отстранени от училище. Момчетата са преместени от дневна форма на обучение в самостоятелна, което е най-тежката санкция. Решението е взето на педагогически съвет в гимназията днес следобед, съобщи началникът на РИО Петър Петров, цитиран от Дарик.

Вече се организира протест срещу безхаберието на държавата към гаврите с националните герои и символи, който ще се проведе на 27 октомври в София.  Организаторите настояват тримата младежи, подиграли се с Васил Левски, Цар Симеон и Княз Борис, да бъдат съдени.

Волен Сидеров настоява министърът на образованието да отстрани от длъжност директорката на Професионалната гимназия по транспорт и обслужване „Георги Бенковски” в Добрич, която обяснявала, че те не знаели какво правят, и по думите на Сидеров ги прикривала и оправдавала.

“Очевидно е, че това кощунство се радва на закрила с обяснението, че поругателите са стресирани. Тогава да ги пратим на курорт”, разпали се още повече Сидеров.

Според "Атака" тези младежи били продукт на антибългарската и антихристиянската политика на правителството. Такива неща продължават да се случват, защото у тези хора има чувство на безнаказаност, посочват националистите. Сидеров смята, че се закриля процесът на турцизация, прикрива се и циганската престъпност.

Лидерът на "Атака" заяви, че, ако няма радикални промени в държавата, като начело застанат патриоти, "България си отива". “Нелепо е да кажеш, че не знаеш кой е Левски”, възмути се още лидерът на „Атака“.

Цветан Цветанов заема поста председател на Национален съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните  въпроси към МС, единствено с целта да контролира циганския вот, категорични са още от „Атака“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 6521 |16.10.2012 Сидеров: Да се забранят езиците, различни от български! . 37| 5190 |15.10.2012 Сидеров иска референдум и за членството ни в НАТО . 30| 6781 |25.07.2012 В. Сидеров: Някое от лицата от софийската джамия може да е помагало при атентата в Бургас . 45| 6716 |23.07.2012 В. Сидеров: България на практика е във война

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads