Реклама / Ads
24| 5493 |02.10.2013 НОВИНИ

Сидеров не казва ял ли е в "Къщата на лебеда"

.
Източник: Булфото
Пресаташето на „Къщата на лебеда” потвърди, че миналата седмица в техния ресторант е имало инцидент с група от 22 български политици. Изкараха си добре, имаха страхотна вечер, но явно че прекалиха с доброто настроение.
 

Когато започнаха да хвърлят тапи, им обявихме че ще им сервираме само вода. Това не се случва често. Те не бяха агресивни, но понеже бяха пили, се държаха като хора, които не чуват какво им се говори, каза пред Нова телевизия пресаташето на ресторанта Оливие Гилис.

Когато разбрали, че ще им се сервира само вода, част от тях напуснали ресторанта. Помолихме останалите да платят сметката. Не се стигна до бой, отрече управителят на „Къщата на лебеда”, защото тогава щели да извикат полиция.

Предишната вечер те посетиха друг наш ресторант, където не е имало проблеми, разкри още ресторантьорът.

С тази лъжа ще се занимавам по съдебен път. Избирателите ни са сигурни, че това е лъжа, коментира Волен Сидеров в ефира на TV7. Сидеров иска доказателства, че информацията се отнася за тях.

Той така и не отговори на простия въпрос „Вие бяхте ли там?” и нападна медиите, ГЕРБ и конкретно Ивет Добромирова. Сидеров заяви, че това е един измислен сценарий от ГЕРБ да бъде удряна „Атака" и да бъде дискриминарана и обяви, че вече е подал иска за клевета срещу Ивет Добромирова и ще я осъди, както е осъдил и Слави Трифонов за клевета.

Как сервитьорката е разбрала, че клиентите й са българи и то от партия „Атака”? И продължи с въпросите: „Кой провали парламентарните заседания? – ГЕРБ с техните номера от детската градина, БСП или ДПС”, коментира Сидеров.

В Брюксел се срещнахме с асистентката на Антонио Лопес. ЕНП се държаха много арогантно. Те заключиха вратата и не ни пуснаха да влезнем. Те нямаха достойнството да приемат парламентарни представители и техния екип. На следващия ден успяхме да предадем иска си срещу Дорис Пак, която нарече „Атака” ксенофобска партия.

Сидеров заяви, че са отговорна партия и днес ще участват в парламентарното заседание. Ще гласуват според съвестта на всеки един участник в парламентарната им група и ще вземат участие в дебата, заяви Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 6805 |02.10.2013 "Къщата на лебеда" влиза в дневния ред на парламента . 82| 7616 |30.09.2013 Михаил Миков отказва нов вот на недоверие . 0| 5592 |30.09.2013 Есента си показва рогата. Жълт код! . 12| 5953 |27.09.2013 Франция ни казва твърдо "не" за Шенген

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads