Реклама / Ads
30| 6758 |25.07.2012 НОВИНИ

В. Сидеров: Някое от лицата от софийската джамия може да е помагало при атентата в Бургас

.
Волен Сидеров
В джамията в София се събирали и фундаменталисти, не само мирно молещи се. Станахме терен на конфликт, вместо да внимаваме да не вземаме дори и страна, установи лидерът на Атака.
 

От Атака винаги сме предупреждавали, че у нас има фундаменталисти, но сега България е вкарана в опасна игра в ролята на пешка между Сирия и Ливан от една страна и САЩ и Израел от друга, коментира по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Според него ние сме загърбили всяка наша дейност, че сме обявили, че нямаме врагове и сме разсипали разузнаването и контраразузнаването си и сме оставили други да ни пазят. В конфликта с Близкия изток не само не трябва да взимаме страна, а ние станахме терен, добави той.

Войната на САЩ срещу Ирак беше мръсна, с измислени поводи, каза Сидеров. Точно сега трябва да поправим небалансираното си поведение и гафовете на Н. Младенов, който представял сирийските терористи като борци за свобода, което щяло да е забавно, ако не било трагично, съобщи лидерът на Атака. Бунтовниците в  Сирия били тежко въоръжени и вкарани  отвън; положението се спасявало от руската военна база там.

Очертава се война в Иран за съжаление, което е тревожно, изрази опасения Сидеров. Според него атентатът у нас бил предвоенен знак за това. Търси се повод, добави той, посочвайки коментара на израелския премиер веднага след атентата. Сидеров изрази съмнения за  инсценировка на 11 септември заради началото на военни действия. За наднационалната банкерска върхушка това е игра, смята той.

България е разграден двор, каза Сидеров и напомни, че е посочил на Цветанов, че в джамията се събират и фундаменталисти, не само мирно молещи се. За тях вече имало данни, че нещо ровят, но МВР ги пазело. Възможно е някой от тях да е помагал в Бургас, изрази мнение той.

Правителството управлявало с купени депутати, съобщи Сидеров. Имало и търговия с влияние, а всичко това се прескачало в доклада на ЕК. Ако има някакво политическо достойнство, Борисов трябва да подаде оставка и да се състави кабинет на националното спасение с участие на парламентарни и извънпарламентарни партии.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 6697 |23.07.2012 В. Сидеров: България на практика е във война . 86| 7787 |20.07.2012 Сидеров: Онези от джамията с маанетата гърмят бомбите в България . 37| 6634 |19.07.2012 Волен Сидеров: Взривът в Бургас свари ДАНС по бели гащи . 32| 6291 |11.07.2012 Сидеров: Скритите общества диктуват правилата по света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads