Реклама / Ads
26| 4733 |08.10.2014 НОВИНИ

В.Сидеров: Партиите се предлагат на ГЕРБ като жени в Амстердам

.
Волен Сидеров
Оставете как елейно говорят тези политически лидери. Аз прогнозирам да няма стабилност. Животът ще се влоши. Ще има протести, прогнозира Волен Сидеров в "Лице в лице" по bTV.
 
Не съм видял реална покана за преговори към нито една партия. За мен е важно, че се говори за преговори, коалиране и виждам голямо съгласие във всички партии. Те са се наредили като жени в един квартал в Амстердам и се предлагат. Някои съветват да се прегърнат, да се разберат. Но да се разберат за какво? Първо трябва да се каже, за какво е поканата. Това е не само неуважително, но и несериозно. Това е някакъв хазарт политически.

Сантиране на жилищата и закон за средното образование, това според Цветанов са важните неща. Санирането ще е на наши фирми, нали така? За мен първият въпрос е ниските доходи, безработицата, изгонването на ЕРП-тата. И тогава бих седнал на масата, категоричен бе лидерът на "Атака". На всякаква среща бих отишъл, но като се знае, че въпрос №1 не е санитарането, а безработицата и ниските пенсии, добави той.

Омръзна ми от лицемерие и двуличие на въпросните лидери от Патриотичния фронт-фонд. Той за пореден път обижда избирателите на "Атака", като ги нарича лумпени и маргинали. За какво съгласие говорим. Каним на маса, а обиждаме избирателите. Аз не съм обиждал избирателите на никоя партия, да ги наричам простаци..., каза Ссидеров по  адрес на Валери Смиеонов и неговия фронт, който предлага кръгла маса на партиите, които са представени в новия парламент.

Изявлението на Рогозин не е официално, а написано в Туитър. За Шаламанов имам критично мнение - той трябва да отиде на съд, той е вреден за страната човек, работи срещу интересите на България. Защото ни вкарва във война с обвиненията към Руската федерация като враг на България. Шаламанов е за съд, просто трябва да отиде на съд. Това бе коментарът на лидера на "Атака" за обидите на руския вицепремиер към българския военен служебен министър Велизар Шаламанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4655 |23.09.2014 Сметната палата отчете спад на даренията на партиите . 9| 4502 |18.09.2014 Плевнелиев: Партиите носят отговорност за свободни и честни избори . 2| 5343 |10.09.2014 Секс хапчета менте предлагат аптекари . 11| 5350 |01.09.2014 Делийски пред Фрог: Ромите са електорален резервоар за партиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads