Реклама / Ads
79| 5333 |18.06.2013 НОВИНИ

Сидеров: Пияни и надрусани хулигани! Плащат им по 40 лева

.
Волен Сидеров
„Атака“ е гаранция, че Бойко Борисов няма да се върне на бял кон. Шефовете на полицейските служби са хора на Цветанов и трябва да си отидат незабавно, смята лидерът на Атака.
 

Това са групички платени провокатори; пияни и надрусани хулигани - тези хора са организирани от Румен Николов-Пашата. Същите тези елементи, три часа мятаха камъни и раниха депутат от нашата парламентарна група. Ранен е и оператор на телевизия „Алфа“, заяви по ТВ 7 лидерът на Атака Волен Сидеров.

Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест. Полицията не прави нищо, това е най-страшното в случая. Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред, смята Сидеров. В 9.00 часа той щял да ходи на среща с министъра на вътрешните работи. 
На мен ми е много интересно, защо няма нито един задържан. Шефовете на полицейските служби са хора на Цветанов и трябва да си отидат незабавно. Ние сме предупредили Цветлин Йовчев, че ако не изхвърли незабавно тези престъпници от структурите на МВР, ще си замине той, предупреди Волен Сидеров.

Ние имахме разрешение за нашия митинг, докато тези лумпени нито имат разрешение, а напротив, полицията ги пази. Няма да се изплашим от някакви пияни и надрусани дегенерати. Ние сме си у дома, пред нашата централа, каза той и осведоми, че имал информации, че на протестиращите се плащат по 40 лева. Скоро ще ви покажем такива хора, които ще се осмелят да говорят пред медиите и ще обяснят кой им е платил.

Ние объркваме схемата на ГЕРБ и много ги е страх. Те се опитват да се върнат в политиката чрез тези платени криминални елементи, но това няма да стане. ГЕРБ е клика от престъпници, които трябва да си намерят възмездието. Нас не ни е страх от тях, категоричен беше Сидеров. 


„Атака“ е гаранция, че Бойко Борисов няма да се върне на бял кон. Мен не ме интересуват мръсните игри на ГЕРБ. Цялото ръководство на тези престъпници трябва да отиде в затвора. Росен Плевнелиев се оказа, че има милиони в офшорни сметки. Към тези престъпници ще прибавя и имената на Иван Костов, Меглена Кунева, СДС. Всички те се опитват да се върнат на власт, но да знаят, че това няма да им се получи, съобщи Сидеров. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 288| 10827 |17.06.2013 Волен Сидеров: Подготвят гражданска война . 80| 5462 |16.06.2013 Сидеров: Мога да говоря с абсолютно всеки, не ходя с охрана . 75| 6715 |30.05.2013 Сидеров: Нямам пръст в това правителство . 87| 5457 |29.05.2013 Волен Сидеров: Народът ме натовари с отговорност да спра пътя на една клика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads