Реклама / Ads
46| 5026 |11.11.2013 НОВИНИ

Сидеров: Плевнелиев трябва да се разследва като Бисеров

.
Източник: Булфото
От официалната информация Сидеров е разбрал, че в случая с Бисеров става дума за подозрения за пране на пари и укриване на доходи. Същите подозрения ги има и към Росен Плевнелиев, защо прокуратурата не иска неговия имунитет и не води същите действия, не би трябвало да има разлика, смята лидерът на "Атака".
 

Референдумът за продажба на земя на чужденци е важен и трябва да се проведе, коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред журналисти в Ботевград, където тази вечер има среща с обществеността на тема "Да спасим земята на българите", предаде БТА.

Миналата седмица "Атака" внесе в деловодството на Народното събрание уведомление от инициативен комитет за подписка за произвеждане на национално допитване с въпрос "Да се продава ли българска земя на чужди физически и юридически лица". Искаме да направим подписката, да се види мнението на българския народ и парламентът и изпълнителната власт да могат да действат и да имат твърда опора, коментира Сидеров. Той е убеден, че позицията на хората ще бъде против продажбата на земя на чужденци. Няма много време, затова трябва бързо да се направи подписката и да се покаже, че това е нагласата на българското общество, а на базата на тази нагласа може да се преговаря с всяка европейска държава, смята лидерът на "Атака". По думите му не би трябвало да има такава европейска страна, която да застане срещу мнението на обществото и да каже "Не ни интересува какво казва народът ви".

По повод изгорен рекламен билборд на телевизията на партията по време на протеста вчера Волен Сидеров каза, че според "Атака" полицията и вътрешният министър не си вършат работата. Държавата ни става едно безвластие, което може да доведе до много опасни прояви, смята той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 5892 |11.11.2013 Плевнелиев: Мястото на ДС и досиетата е в Държавния архив . 34| 5113 |11.11.2013 Само П. Стоянов от президентите уважи срещата при Плевнелиев . 10| 5174 |10.11.2013 На емблематичната дата 10 ноември България трябва да каже "ДА" на промяната и единението . 43| 5328 |10.11.2013 Цветанов: ДПС трябва да даде отчет за това, което се случва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads