Реклама / Ads
21| 4895 |04.09.2013 НОВИНИ

Сидеров: Политическата година започва накриво

.
Източник: Булфото
"Нито протестите са на ниво, нито парламентът е на ниво", каза председателят на "Атака" Волен Сидеров в декларация от името на парламентарната група.
 

"Политическата година тази есен започва накриво. Очаквах да чуя разбора от лидера на най-голямата парламентарна група. Трябваше да каже най-добрия разбор на това, което се е случило и което трябва да се случи в България", добави Сидеров.

"Очаквах да чуя от лидерите и на другите парламентарни групи загриженост за това, което се прави. Лидерът на най-голямата група, като сърдито момче, да казва - аз съм най-голямата група, пък не ми давате да управлявам. Така е", каза още той.

„Има неотложни въпроси - за опасността от световна война. Аз не виждам дебати. Аз съм готов да дебатирам с който поиска на Орлов мост, само дето не чувам дебати, искания", посочи лидерът на "Атака".

"Ще върнете ли златните концесии в ръцете на държавата, г-н премиер? Или ще е поредното правителство, което няма смелост да махне монополите. Те са главно чуждестранни компании с идеята да обират българите и да ни поставят в колониално робство.

Това е истинската битка, а не междуполитическата, което е махленство. Минават години и оставаме на това ниво. В декларацията пише - ускорено икономическо развитие, нови работни места. Това може да стане с участие на държавата в икономиката. Тя може да развива индустриални предприятия", заяви Сидеров.

"През тези 4 години не се реши да излезе от колониалното робство и да каже - да видим какво да направим за пенсиите. Повечето ГЕРБ-ери са си по местата, общински съветници, в работно време излизат да протестират. БСП - не говорете като управляващата партия. Недейте, защото това не е така. Не правете кадрови назначения, които дразнят хората по места. Готови ли сме да премахнем монополите, да върнем концесиите в български ръце, да върнем индустрията", попита Волен Сидеров.

"Най-важният въпрос е ще вземе ли България участие във военния конфликт, който се заражда. Според източници на 10 септември ще бъде нанесен удар срещу Сирия. Не трябва да се повтори Ирак. Там имаше една голяма лъжа от американския президент, че там има оръжия за масово унищожение. Сега Ирак е олицетворение на хаоса".

Така лидерът на националистите коментира ситуацията в Сирия.

"Ние призоваваме за неутралитет на България. Трябва да покажем, че българският парламент е отговорен и България няма да участва", подчерта Сидеров.

"В извънредно заседание на английския парламент Великобритания отхвърли искането за подкрепа за удар срещу Сирия. Може да последва трета световна война. Ние не трябва да участваме в това", заяви още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 72| 7617 |24.08.2013 Сидеров: България е бащата на Русия . 11| 4916 |24.08.2013 В Шенген по въздух - до края на годината . 13| 5001 |23.08.2013 "Килърите 3" били жертви на политическата обстановка . 45| 5077 |22.08.2013 НЗОК на червено със 108 млн. до края на годината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads