Реклама / Ads
10| 5133 |13.09.2009 НОВИНИ

Сидеров: Президентът прояви дребнавост

.
Волен Сидеров Източник: Вяра Йовева
Президентът прояви дребнавост и принизеност, когато нападна премиера, докато той договаряше важните енергийни проекти. Не можеш да показваш подобно поведение, когато си президент на една държава, заяви днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров.
 

"Правилно е поведението на премиера  като остави период, в който проектите да бъдат проучени. Виждам добри признаци в кабинета „Борисов” за откритост по енергийните проектите. Възможно е и в Народното събрание той да получи подкрепа", заяви още Сидеров.

Според лидерът на “Атака” не е имало достатъчно информация, както по проекта „Бургас-Александруполис”, така и по „Южен поток”. "Президентът ги похвали, но обществото не разбра защо, не беше аргументирана ползата на България от тях", коментира Сидеров.

Според него срещата на Бойко Борисов с Владимир Путин буди съмнения, че Георги Първанов е обвързан икономически с енергийните проекти.

"За това сочи неговата извънредна озлобеност. Това може да доведе до импийчмънт, тъй като има достатъчно материали, че той е получавал спонсорство от олигарси. Той много се вживява в темата енергетика, която е тема на изпълнителната власт. Той сякаш се събужда от летаргичен сън, когато се засегнат негови интереси. Нито един човек в България не трябва да бъде предпазен от разследване срещу корупция, включително Първанов", категоричен е Волен Сидеров.

Според него в определени случаи на трагедия или когато той е на лов, президентът избързва с ПР-а. "Абсолютно егоистично той демонстрира, че се ръкува с пострадалите в Охрид, само за да се заяде с премиера. При подхода на новото правителство видяхме прозрачност, имената на жертвите бяха оповестени веднага, за Македония заминаха министри и лекари. В този момент президентът иска да покаже, че ще надцака премиера", каза Сидеров.

Според лидерът на партия “Атака” има воля в новото управление да се направи избирателен кодекс като се обобщят злоупотребите от изминалите избори, за да не се повтарят отново.

"Прокуратурата също може да ползва тези материали. Вотът на хората е свалил от власт БСП и ДПС - двата символа на корупцията. Тези, които критикуват управлението на Борисов, бих попитал дали искат завръщането на ДПС и БСП", убеден Волен Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5493 |08.09.2009 Бойко Борисов: Президентът ми завижда за Путин! . 16| 5405 |04.09.2009 Президентът не знае за доклад с корумпирани министри . 7| 5375 |30.08.2009 В. Сидеров: Разни групи в ДАНС си правят ПР-акции . 14| 4580 |18.08.2009 Президентът се мъчи да освободи Спаска Митрова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads