Реклама / Ads
31| 5718 |04.02.2013 НОВИНИ

В. Сидеров: Не приемам декларация за политическо покушение срещу Доган

.
Волен Сидеров
За санкции към Англия от страна на евроинституциите и бойкот на всичко английско призова Сидеров. Премиерът обаче бил мек в кръста по отношение на Запада.
 

Англия винаги е имала враждебно отношение към България, тя в исторически план винаги е искала България да стои в рамките на Османската империя и е най-големият ни враг по време на Руско-Турската освободителна война; затова не очаквам от англичаните топло отношение, обяви по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. Но дали ни обичат или не, те трябва да спазват принципите на ЕС. А българската държава трябва да направи бойкот на всичко английско, нека и англичаните, които си купуват имоти тук, да бъдат поставени в състояние да се почувстват неудобно. Държавата ни обаче не реагира, каза лидерът на Атака.

Премиерът Камерън и кметът на Лондон лично поеха негативно отношение, а те са институции, не са участници в масовката, затова  и държавата ни трябва да вземе мерки. Всички българи, които си правят илюзията, че ЕС е лоно, братство, трябва да го имат предвид. За санкции към Англия от страна на евроинституциите призова Сидеров. Той обаче не участвал такова нещо от премиера ни, бил мек в кръста по отношение на Запада.

По повод линчуването на Октай Енимехмедов от депутатите на ДПС Сидеров каза, че непрофесионалните действия на НСО предполагали оставка на шефа й и разтуряве на службата. Този човек трябваше да бъде веднага неутрализиран по правилата, а той беше оставен десетина минути да го ритат и блъскат, което също е криминално престъпление и опит за убийство. не оправдам покушение на политици с действащ пистолет, но не приемам и политическата декларация от НС, защото в нея се говори за политическо покушение, а следствието не е завършило, прибави Сидеров.

ЧЕЗ трябва да бъдат изгонени от България, не знам защо премиерът не иска да го направи, каза още Сидеров. 

По повод думите на Вежди Рашидов, че за 60 г. никой не го е нарекъл турски шпионин, Сидеров заяви, че го разглежда като министър, но никога не го бил нарекъл шпионин, а агент на влияние на турските интереси в България, понеже уреждал турско-български сериали. Защо България е податлива на това влияние, попита лидерът на Атака. Когато си министър, трябва да знаеш, че ще бъдеш обект на критика. като министър той поощрява турцизирането на България, заключи той.

Управляващата партия не иска да изчисти мъртвите души в списъците, от тях зависи да го направят, но не желаят. В ГРАО да няма мъртви души зависи от тях, но те явно разчитат на това и на купуване на гласове. Ако обаче не секне пазаруването на депутати в българския парламент, нищо няма да се оправи, установи Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6559 |31.01.2013 Сотир Цацаров: Не приемам идеята на Борисов за "здравословен арест" . 48| 8130 |17.01.2013 В. Сидеров: Алексей Петров, Митьо Очите и тв СКАТ правят националистическа партия . 1| 5871 |04.01.2013 Без данък "лихва" в данъчната декларация . 23| 5210 |27.11.2012 Приемаме и негативно решение на ЕК за заменките

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads