Реклама / Ads
21| 5090 |08.09.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: Разваляйте договора с ЧЕЗ; Енергото - държавно!

.
Волен Сидеров
Атака започва операция "Възмездие"; искат постояннна комисия в НС, за да се установят щетите на прехода; при бандитското управление на Костов България изживя ядрена война; не съм бил зависим от органите на Нар. милиция, каза лидерът на Атака и показа писма, удостоверяващи това.
 

Казах ясно, че политиката, която сега се води  от премиера и неговия екип, няма алтернатива и трябва да бъде подкрепена, обяви по БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров. Тази подкрепа не значи, че имаме еднакви виждания с ГЕРБ, Атака държи на преосмисляне на икономическата философия на 80-те и 90-те години, която беше пазарен фундаментализъм. В пакета от мерки, които прилагат в САЩ и Европа, е повече намеса на държавата с раздвижването й с поръчки,  осведоми Сидеров, давайки пример с Енергото и запита защо българският пенсионер дава  левчетата си на чехите. Той предложи договора да се развали и нашата държава да започне да се присъства в този сектор, за да се гарантира приход в пенсионните фондове и здравеопазването. Всеки договор може да се развали, още повече, че този не се изпълнява, каза лидерът на Атака и попита след 5 години откъде ще идват парите в пенсионния фонд.

Пенсиите сега са подаяние, каза Сидеров и поиска те да станат сравними с европейските. Тези пари били изядени от 1997 г., а главната вина носел Костов, чието управление било така бандитско, че България все едно изживяла ядрена война. На другаря Костов се носели куфарчета с пари; Костов бил креатура на А. Луканов, дословно каза Сидеров. Първата голяма измама била по времето на правителството на Д. Попов, където Костов бил финансов министър. Сега почвала операция "Възмездие" от страна на Атака. Те предлагат постоянна комисия в НС, която да установи щетите на прехода, да се издирят парите на Костов, костовци, Сакскобургготски, Миленвелчевци чрез организации, които се занимават с това. Милиарди са  изнесени при управлението на Костов, продължи Сидеров и напомни продажбата на Булбанк на безценица. Той имал документи, хора и свидетели. Булбанк била личната голяма далавера на Костов, чрез която дъщеря му се свързала с банков мениджър. Булбанк щяло да е първото голямо разобличаване. Сега заплатата на директора на банката е 200 000 лв месечно, това са нашите ограбени пари, а банката работи за чужди акционери, каза Сидеров.

Костовци и Атанасовци работят с лъжи и клевети; ще осъдя Атанасов, закани се Сидеров и показа писма от Цв. Цветанов и от Комисията по досиетата, от които ставало ясно, че Сидеров не е бил зависим от органите на Народната милиция. Той обеща в друг формат предаване да изясни какво се е случило с него през 1984 година. Милицията се отнасяше към всеки който беше по-различен с репресия.

Леви, десни партии няма, има крали България и некрали България, каза Сидеров и напомни, че Атака е от вторите. Сидеров бил готов за творчески спорове с всеки от управляващи, за да изясни позициите на Атака, която независимо от подкрепата си имала различия с ГЕРБ. Политиката на Атака щяла да стане ясна, когато съберат 122 народни представители и формират кабинет.

Франция да ни покаже как да си интегрираме ромите, поиска Сидеров и каза, че Франция решавала собствения си проблем. Трябва да има обща европейска програма, която даде ресурс, за да работи на принципа изискване - задължение - санкции, обобщи лидерът на Атака.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 6322 |30.07.2010 В. Сидеров: БНР е рупор на БСП; премиерът удря рамо на Атака . 4| 4797 |16.07.2010 Сидеров: Трактора е фантома в службите . 17| 5762 |26.06.2010 В. Сидеров: Министерства могат да се слеят, агенции да се закрият . 14| 5610 |27.05.2010 Сидеров: Алексей Петров е бил назначен в нарушение на два закона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads