Реклама / Ads
27| 6675 |01.02.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: РЗС обявили гей-парад с участието на Станишев в столицата

.
Волен Сидеров Източник: Вяра Йовева
Атака последователно подкрепя ГЕРБ, не може да се заиграваме с ПР моменти, когато става дума за държавност и стабилност. Партията остава вярна на лозунга си "Не на Турция в ЕС".
 

Въпросът с блокадата на Гърция трябва да се постави в ЕС, защото не е редно тя да си решава проблемите на гърба на България, поиска по БНТ лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Най-новият момент от посещението на премиера Борисов в Турция е обявяването на желанието проблемите помежду ни да се решават на междудържавно ниво и да отпаднат посредниците в лицето на ДПС, обясни още Сидеров. Възможността да се снадбяваме с газ оттам при евентуална криза от Север също е много важно и е допълнителен прагматичен подход, добави той. В работен, оперативен вариант беше поставен и въпросът за обезщетяване на изселниците от Турска Тракия. Този въпрос се поставя като нещо съществено, като част от дневния ред на държавата. "Атака" има заслуги в това отношение, каза Сидеров и се обяви за ново отношение към Турция. Този въпрос отдавна трябвало да се постави на масата за намиране на дипломатическото му решение без медиен шум и кьорфишеци. Позицията на премиера била много пробългарска в това отношение - България се съобразява със заключенията на ЕС. Що се отнася до партия "Атака", позицията й била последователна - не на Турция в ЕС. Държавата не била годна за това, обяви Сидеров и напомни за опасностите от влизането на нехристиянска държава в ЕС.

Със или без референдум, трябва да се решава и въпросът с новините на турски език по националната телевизия. Според Сидеров това рано или късно ще стане. Въпросът бил показателен за желанието за допитване до народа по принцип. Подобни отделни случаи не могат да разклатят отношението на "Атака" към ГЕРБ, увери лидерът на националистите. Аз много добре разбирам, че ПР моментът трябва да отстъпва, когато става дума за държавност и стабилност. Дадем ли възможност да се размъти водата, България ще стане по-бавно уредена европейска държава. Меглена Плугчиева е частна кандидатула, държамата не е ангажирана с нея, добави Сидеров. Нездрав бил шумът около Илиян Михов, за когото Сидеров чувал невероятно добри отзиви, вкл. и от хора извън България.

Над 270 съветници има "Атака", има издънки и в други градове, както в Бургас, коментира Сидеров случая със задържането на Ю. Галев в Боровец. Той не познавал добре Галев, защото съветниците се предлагали от местните структури на партията.

Разбрах, че на 10 март РЗС са обявили гей-парад в столицата
, разбрах, че и Станишев ще участва, дано да са с разнообразно облекло все пак, коментира дословно Сидеров по повод обявените от Я. Янев граждански вълнения и каза, че сега няма реална политическа мотивация за протести.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6303 |31.01.2010 Сидеров: В ГЕРБ и "Атака" всеки си пази територията . 28| 5916 |17.01.2010 Волен Сидеров: Атаката срещу Желева беше организирана . 18| 5187 |05.01.2010 В. Сидеров: Рано или късно новините на турски ще паднат! . 16| 4750 |12.12.2009 В. Сидеров: Не може за 2 месеца да оправим бакии от 20 години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads