Реклама / Ads
44| 6339 |10.03.2013 НОВИНИ

В. Сидеров: Не съм Мао или Сталин, но Уго Чавес е пример за България

.
Волен Сидеров
Уго Чавес трябва да бъде пример за България. Протестиращите ме припознават със сигурност, смята лидерът на Атака. Никога не съм бил финансиран от никоя чужда формация или корпорация, отсече той.
 

Не пуша и не пия, партийната ни субсидия беше открадната от ГЕРБ, заяви по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. По повод поздрава на "г-н Шишарката" "мурви, сбогом" Сидеров каза, че това била изповед-аналогия с депутатите за катарзис и оттам за служба на обществото.

Народът се събуди, но още не е извоювал своето; това е знак, че работата, която съм вършил, дава плод. Според него лозунгът "Да си върнем България", който протестиращите сега издигали, бил лозунгът от неговата значка. Това беше лозунг на ДСБ, репликира Кулезич. Костов е виновникът за днешното положение, той е за съд, контрира Сидеров. Не можем да имаме едни и същи политически визии с него, категоричен беше той.

Нито една ПГ онзи ден не излезе пред парламента, протестиращите ме припознават със сигурност; няма как да яхна един кон, от който не съм слизал, осведоми той. 

Ревизия на приватизацията е основното ми искане, напомни той. Ако някой иска нова Конституция с тайната мисъл за етнически партии, правословие, еднополови бракове и пр., това е неприемливо. Такива попълзновения има; има и представители на комитети, финансирани извън България, като БХК, например.

С руското знаме руснаците са дошли да ни освободят, коментира Сидеров присъствието на такива знамена на митинга на Атака на 3-ти март. Нашият път за развитие е да бъдем заедно с най-голямата православна държава, обясни още той.

Никога не съм бил финансиран от никоя чужда формация или корпорация, тези лъжи ги пусна лицето Иван Костов, защото го бих на избори, а той е учил в Русия.

Уго Чавес мисли първо за народа си; тук нашият нефт се казва злато и редки метали, но той беше даден от правителството на Костов на концесия. Много бързо обаче една концесия може да бъде развалена, каза Сидеров. Уго Чавес трябва да бъде пример за България.

Не съм Мао, не съм Сталин, тази епоха е невъзможно да се повтори, каза Сидеров. Няма нужда да излизаме от ЕС, но нищо не ни ограничава да върнем ресурсите в български ръце; енергото да бъде 51% държавно и 49% акционерно на българите, за да го контролират гражданите, обясни позициите си лидерът на Атака. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 80| 7408 |08.03.2013 Сидеров: Уго Чавес е пример; Атака иска това, което той направи във Венецуела . 44| 5956 |07.03.2013 Сидеров: Президентът ни говори като комсомолски секретар . 54| 6941 |03.03.2013 Волен Сидеров: Няма непревзимаеми крепости за българската атака . 21| 6102 |27.02.2013 Сидеров: Защо властта се дава на ДПС, а не на "Атака"!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads