Реклама / Ads
34| 5637 |05.08.2011 НОВИНИ

Сидеров: Ще изместя Борисов, после ще се слагате на мен

.
"Ще дойде момент, когато може и аз да изместя Бойко Борисов”. Това заяви гневно лидерът на „Атака” Волен Сидеров в сутрешния блок на Нова ТВ, ядосан от факта, че заради участие на премиера в сутрешния блок е било изместено интервюто с него.
 

„Получавам покана за участие, след това времето се променя защото щял да участва премиерът. Като стана премиер ще се слагате и на мен, както на Борисов, каза Сидеров”, закани се националистът на водещия. Вместо извинение водещият Евгени Генчев ядоса лидера на “Атака” и двамата влезнаха в словесен двубой в сутрешния блок на предаването. Повод за скандала стана актуалната от месец тема за финансирането на националистическата партия, след разкрития на независими депутати. Преди време те обявиха, че са били принудени да станат гаранти за банкови заеми, в размер на 150 000 евро на офшорни компании.

Волен Сидеров е категоричен, че обвиненията срещу него са безпочвени, а компетентните органи от прокуратурата доказали, че няма престъпление. “Всички тези неща са разследвани вече от прокуратурата. Атаките срещу мен са заради предизборната кампания и опитите на някои сили да смачкат „Атака”, смята политикът.

Хладнокръвно Сидеров обяви от ефира, че отдавна е спрял да се изнервя. После той се скара на Генчев за задаваните въпроси и го попита дали не изпълнява поръчка от собствениците на телевизията.


Водещия контира, че вместо да отговори на въпроса за финансирането на “Атака”, “нападате мен и цялата медия”.

Не мога да разбера действията на държавата. Ако беше принципна държавата, тя трябваше да вземе лицензите на ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН преди този на "Лукойл", контрира гостът. Сидеров хвърли нова бомба като призова “Лукойл” да стане държавна и това да го изпълни правителството, коментира още лидерът на "Атака". Той подчерта, чае са опозиция спрямо управляващата партия по много важни и съществени въпроси, и настоя за пореден път икономиката на страната да бъде в ръцете на българи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 8547 |03.08.2011 Гадателката Теодора се изказа по всичко, сватоса и Борисов, и Берлускони . 20| 5062 |24.07.2011 Янев благодари на Борисов, дал му охрана . 87| 8229 |22.07.2011 Доган и Костов с три срещи напоследък . 64| 4735 |22.07.2011 Волен Сидеров: Не Цветанов, Трайков е за смяна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads